reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

reklama
Budowa -super!! powodzenia dziewczyny. Mi sie jak na razie marzy , wprawdzie dzialke mamy ale w Opolu a teraz przeprowadzamy sie do Krakowa a tam ceny sa zabojcze :-(

Moja mam wlsnie sie wybudowala, wszystko drozeje z dnia na dzien. Wiec jak mozecie to kupcie materialy ktore mozna jeszcze teraz, w niektorych hurtowniach mozna kupic materialy i umowic sie ze odbierze sie je np na wiosne.

oj dziewczyny! czego ja sie dowiedzialam ostatnio!! ojoj.

chodzi o moja rodzinke...
wiecie ze moj brat m adziewczyne w wieku 19 lat (on ma 33) no i dzidzia bedzie! :tak: i wiecie kiedy- w marcu hehe! ale nie wiemy na kiedy bo w sumie dopriero si edowiedzielismy i juz jakos glupio bylo dopytywac bo to szok. ale sie porobilo i to jeszcze nie koniec!
moj szwagier tez sie spodziewa dzidzi i to kiedy? w marcu! ;-) (jego zona ma termin na 22 marca- tak ja ja mialam) ale jaja co nie?

najlepsze jest to ze ta moja niby "bratowa" i moja szwagierka byly kiedys przyjaciolkami (to rowiesnice) a teraz sie serdecznie nienawidza i przyjdzie im lezec razem na porodowce :tak: normalnie micha mi sie cieszy ciagle, z tego ze zycie potrafi byc takie zamotane!

a propo mojej szwagierki to nawet nazywamy sie tak samo bo ona tez ma na imie Magda no i nazwisko to samo... bo po mezu :szok:

mamooli: a ty sie martwilas swoja Niespodziewanka! :-D

niop, a pamietasz ja w lipcu tez drzalam ze jestem w ciazy. no i jakby sie okazalo ze jestem to tez na marzec bym miala termin. kto wie moze i wszystkie trzy bysmy na porpdowce lezaly razem :confused: a ja ich tak nie lubie...

Mama Oli a bedziecie chcieli znac plec dzieciatka czy raczej niespodzianka:confused::-)
Bo ja tez tak sie kiedys nad tym zastanawialam i chyba nastepne dzieciatko to chcialabym aby byla to niespodzianka choc nie wiem hehe czy tyle bym wytrzymala:laugh2::happy:

reklama
Do góry