reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Myślę, Kinga, że już niedługo. Na razie wietrzyliśmy Jasia przy otwartym oknie. Dzisiaj babcia wzięła go w wózeczku na taras. Jak tylko pogoda będzie ok., to w tym tygodniu wyruszymy na pierwszy spacerek. Niestety u nas ciągle jakieś wiatry, opady śniegu z deszczem i ogólnie niezbyt przyjemnie. Dzisiaj troszkę słonko wreszcie wyjrzało.

reklama
Juz wiem, czego mi dzisiaj brakuje.
Wiadomości o tym, że któraś z marcówek urodziła. ;D
Codziennie dwie, a tu taaaaka cisza. ;)

Catherinka- jesli termin przypadal na 1 marca a dzidzia urodzila sie 20 lutego, to jakim cudem 6 dni przed terminem ???

:laugh: :laugh: :laugh:
Chyba jednak trzeba tą listę zmodyfikować- tzn. sposób podawania informacji, bo ja termin biorz listy tej stworzonej przez Azik (czyli jak podejrzewam to są pierwsze znane terminy porodu) a to na ile dni przed terminem - z suwaczka... Tylko jeśli któraś na poczaku podała jeden termin, a potem coś się zmieniło - co uwzględniła na suwaczku to pojawia się nieporozumienie...

Może ustalmy wspólnie jakieś zasady umieszczania info? ::)

Może pominiemy info o terminie?

reklama
Witam Mamusie!
Troszke mnie tu nie bylo:) a to brak internetu w domku.
Ja mialam ostatnia wizyte u poloznej teraz mam tylko wyczekiwac termin wpisala mi w karte na 21 Marca a mialam miec na 14 marca hehe JEDNAK MI SIE WYDAJE ZE I TAK BEDZIE TO WCZESNIEJ BO CZUJE SIE JUZ TAKA OSLABIONA.

Do góry