reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Oki - posprawdzałam i przeliczyłam wszystko raz jeszcze! Teraz powinno być już oki! A info o terminie i to na ile przed terminem będę brac i obliczać na podstawie terminu podanego na liście, którą stworzyła kiedyś Azik, oki?

A jeśli chodzi o info, w którym tygodniu ciąży nastąpił poród - zgodnie z tym co pisały dziewczyny, jak to jest określane w szpitalu, czyli ważne są skończone tygodnie ciąży.

Czy tak będzie oki? Bo już sama się motam ;D

reklama
Mój Łukasz już od jutra ma urlop :) Namówiłam go od razu na buszowanie posklepach, jedziemy jutro oglądać wózki. ;)

Dziewczynki, jestem jeszcze 2w1 :), ale staram się jeszcze popracować zawodowo (mało, ale zawsze coś). W zasadzie to więcej siedzę w kuchni albo w sypialni :). U mnie nie zanosi się chyba na szybkie rozwiązanie, chociaż termin wg USG wychodzi na 2 marca. Cały czas patrzę na BB :).

Agao, rozdwajaj się nam :)

Catherinka, super listę zrobiłaś, dziękuję :). Aha, podaj mi proszę numer GG, bo nie dostałam od Ciebie wiadomości :), a tak będę już miała z Tobą kontakt i gdybym zaczęła się rozsypywać, to będzie info na komunikatorze :)

nie zapowiada się u mnie dzisiaj znowu nic

a poza tym strasznie mnie dzisiaj na brzuchu skóra swędzi

Mnie od wczoraj tez potwornie brzuszek swedzi. Dalej rosnie ???

Mam dzis kiepski humor- nie dosc ze nie mam nic do roboty i potwornie mi sie wprost nudzi ( a w tym tygodniu juz mi maz samochodu nie da, bo stwierdzil, ze na tym etapie nigdzie bez niego mam sie nie ruszac :( ) to jeszcze dzwonila ksiegowa za szkoly i powiedziala, ze poniewaz nie doszlo do nich nic z Zusu w sprawie tego zaswiadczenia rehabilitacyjnego, to na razie mi kaski nie przeleja. Chociaz wszystko juz wyliczone i czeka. Kiedy ten Zus to zalatwi ??? Moglby sie pospieszyc! :mad:

A ja tak z innej beczki. Pisalyscie o marcowym wydaniu "Mamo to ja" w ktorym miala byc torba. Nalatalam sie wczoraj jak glupia po calym osiedlu zeby ja kupic i nigdzie nie bylo. No jesli juz byly to tylko niebieskie. Chcialam zielona. Zmarzlam okropnie mimo ladnego slonka i stwierdzilismy z moim ze juz wracamy do domu. Po drodze byl jeszcze jeden kiosk zreszta najblizej domku ale myslalam ze w nim napewno nie bedzie. BYLA! Jedna sztuka gazetki i akurat z zielona torba. Bardzo sie ciesze bo naprawde jest calkiem niezla. Nawet sie zastanawiam czy nie przelozyc z duzej torby do tej drobiazgow do szpitala typu:podpaski,kosmetyki.

reklama
mi też się nudzi wstałam o 9 rano zjedliśmy sniadanie i nie wiedziąłam co wymyśleć pojechaliśmy na myjnię bo samochód syfiasty zapłaciliśmy 2 fakturki i wróciliśmy do domku przygotowałam do obiadu mąż na trreningu a mi się nudzi w miarę w domu porządek na okna się nie zdecyduję bo nie chce się przeziębić

no i mam stresa tata jutro na 20 do BYdgoszczy jedzie po wyniki i z nimi do lekarza

nocka nie była taka zła oprócz wstawania na siku co godzinę :(

Aniam
nie mów mi nic na temat ZUSu akurat wczoraj dosatałam kasę ale z ostatnią wypłatą tak sie ociągali ze myślałam że mnie szlag trafi :mad:

Do góry