reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Myślę, Kinga, że już niedługo. Na razie wietrzyliśmy Jasia przy otwartym oknie. Dzisiaj babcia wzięła go w wózeczku na taras. Jak tylko pogoda będzie ok., to w tym tygodniu wyruszymy na pierwszy spacerek. Niestety u nas ciągle jakieś wiatry, opady śniegu z deszczem i ogólnie niezbyt przyjemnie. Dzisiaj troszkę słonko wreszcie wyjrzało.

reklama
Juz wiem, czego mi dzisiaj brakuje.
Wiadomości o tym, że któraś z marcówek urodziła. ;D
Codziennie dwie, a tu taaaaka cisza. ;)

Catherinka- jesli termin przypadal na 1 marca a dzidzia urodzila sie 20 lutego, to jakim cudem 6 dni przed terminem ???

:laugh: :laugh: :laugh:
Chyba jednak trzeba tą listę zmodyfikować- tzn. sposób podawania informacji, bo ja termin biorz listy tej stworzonej przez Azik (czyli jak podejrzewam to są pierwsze znane terminy porodu) a to na ile dni przed terminem - z suwaczka... Tylko jeśli któraś na poczaku podała jeden termin, a potem coś się zmieniło - co uwzględniła na suwaczku to pojawia się nieporozumienie...

Może ustalmy wspólnie jakieś zasady umieszczania info? ::)

Może pominiemy info o terminie?

reklama
Witam Mamusie!
Troszke mnie tu nie bylo:) a to brak internetu w domku.
Ja mialam ostatnia wizyte u poloznej teraz mam tylko wyczekiwac termin wpisala mi w karte na 21 Marca a mialam miec na 14 marca hehe JEDNAK MI SIE WYDAJE ZE I TAK BEDZIE TO WCZESNIEJ BO CZUJE SIE JUZ TAKA OSLABIONA.

Do góry