reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kati najważniejsze , że wszystko dobrze z dzidzią:tak:
no ale wspołczuje nerwów związanych ze stłuczką

iwka czemu jeszcze nie byłas u gina?idź jak najszybciej, bedziesz spokojniejsza

pozdrawiam Was ciężarówki, ja rozpoczynam trzeci trymestr i mam nadzieję, ze szybko zleci;-)

reklama
anian najgorzej się ciągła do sylwestra, każda moja ciaża;-)
a od nowego roku jakoś szybciej leci
no ale jeszcze troche przede mną...
a ja juz bym chciała być po:tak:
i powoli torbe do szpitala kompletuje:-D

Aniu, Twoja ciąża mija w zawrotnym tępie...;-)
tez mi sie nie chce wierzyć że to już tyle czasu mineło :szok: :szok: :szok: ...................pamietam jak dzis jak pierwszy raz zobaczyłam u ciebie Mamoomi trzeci suwaczek:-) :-) ........ani sie obejrzymy i bedziemy oglądać pierwsze zdjęcia maleńkiej Kamilki;-) ;-) ......Mamooli buziaki dla twoich dwóch urwisków i trzeciego ;-) ;-) w brzuszku też:tak: :-)

Aniu bylam tylko na pierwszej wizycie jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem. Lekarz powiedzial mi zebym sobie zalatwila ubezpieczenie z miasta i wtedy przyszla bo teraz mnie nie bedzie kierowal na zadne badania bo by mnie to duzo kosztowalo. to jak bylam u mojego gina z ktorym rodzilam Marysie (tylko wtedy mialam ubezp. z pracy).

Sa jeszcze tutaj takie przychodnie publiczne gdzie przyjmują kobiety w ciazy i tez im zalatwiają ubezp. z miasta (za darmo) ale jak tam bylam to kobieta w recepcji dala mi najblizszy termin na wizyte na 21 luty.

Z tym ubezp. to musialam sie najpierw rozliczyc z podatkow za 2006 i dopiero moge sie starac , a ze te podatki dopiero rozliczaja tak od lutego , bo wszystkie dokumenty schodza do konca stycznia , to jestem a raczej stalam w tym samym miejscu.
W przyszlym tygodniu odbieram rozliczenie i zaczynam działac ale to na pewno nie bedzie z dnia na dzien , juz mam tego dosc, na pierwsze USG to pewnie pojde na polówkowe.
Boze mam nadzieje ze wszystko ok tam w brzusiu.

A wogóle Aniu to ślicznie wyglądasz , widziałam zdjecia, a ja dzisiaj sie dowiedzialam ze po mnie nic nie widac i kumpela była zdziwiona bo ponoc w drugiej ciąży wychodzi szybciej brzusio.
No nie wiem ja to juz czuje ze mam sie za co złapać;-) .

Pozdrawiam

iwka 21 luty to juz przeciez niedaleko:-) więc może idź wtedy
a czułas juz pierwsze ruchy?
no i pokąz nam swoje zdjęcie, bo napewno juz cos widac:tak:

Hej, kochane,. tez nie mam czasu za wiele, nawet na BB rzadko zagladam a jesli to tylko na chwilke. Dlatego bardzo przepraszam, ale karteczki bede wysylac dopiero po niedzieli, wiec do pierwszysch jubilatow dotra z opoznieniem, za to do nastepnych juz powinny na czas:tak:
Jasiu pytii, juz teraz przyjmij ode mnie zyczenia wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia roczku:-) Juz duzy chlopiec z ciebie:-D

Kochane to ile mamy ciezarowek:confused::-)bo mnie troszke na BB nie bylo z powodu braku komputera i jestem w tyl bede wdzieczna za informacje:happy:
Ja tylko wiem o 2 ciezaroweczkach ktorym gratulowalam Mamaoli i Katinj:tak:

reklama
Do góry