reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

iwka: no ja wlasnie tak ostatnio pomylslam o tobie, ze cie brakuje w naszej akcji. ale mam nadzieje ze na anstepny rok to sie dolaczysz ;-)

reklama
Dziewczyny, pokierujcie mnie, jak mam umieścić suwaczek wieku dziecka ze zdjęciem ze strony tik-taka, bo za nic nie mogę tego rozgryźć, a chciałabyś sie pochwalić moim Staszkiem.

Też z chęcią się dowiem jak to zrobić bo ta ich strona denerwuje mnie - kiedyś zrobiłam a teraz jakoś nie mogę

Ja wczoraj zamowialam karteczki bo jak chcialam taka ilosc kupic to niestety nie bylo :eek: a pani byla taka zdziwiona jak jej powiedzialam jaka ilosc potrzebuje :-D :-D
ja chyba zaczne wysylac kartaczki za granice dzieciaczka juz teraz zeby wszystkie doszly , bo skoro piszecie ze czasami ida tak dlugo :confused: :confused:

Selinka mi wczoraj zrobila numer :eek: ....... zrobila kupke do wanienki , szybko ja wyciagnelam i bylo ok tylko pozniej mialam niezle sprzatanie :szok: :szok: i wietrzenie lazienki :-D

Dziewczyny, pokierujcie mnie, jak mam umieścić suwaczek wieku dziecka ze zdjęciem ze strony tik-taka, bo za nic nie mogę tego rozgryźć, a chciałabyś sie pochwalić moim Staszkiem.

na tik-taku narazie zrezygnowali z tej uslugi, jaka reorganizacja systemu czy cos trzeba poczekac. na innych stronach tez mozna dokleic zdjecie jesli chcesz ;-)

Asia, u mnie to samo! zamówiłam od razu wszystkie kartki, babeczka rybkę strzeliła :-) i mi obniżyła trochę cenę (po kartki dla mnie musiała jechać do hurtowni) :-D

Widze ze watek glowny opanowaly karteczki, ja sie przyznam bez bicia, jeszcze nie kupilam karteczek, bo bylam uziemiona przez kilka ostatnich dni, ale jutro ide kupic i wypisze i zaraz bede wysylac, Pytiu Kochana juz dzis wiem ze moja karteczka dla Jasia sie spozni, ale na pewno dojdzie, obiecuje.
Buziaczki

A ja juz po usg. Z dzidzia ok, jest jedna , podejzewali rozne rzeczy miedzy innymi blizniaki. Dzis mi pobrali krew na test potrojny ten na zespol downa i inne choroby.

Wracaja do domu na parkingu jakas czarna franca wjechala mi w samochod. Na sczescie nic sie nie stalo, stulukla tylko lampe i wgiontla troszke blache, nerwow sie najdalam ze hej. No i auta szkoda, cale szczescie ze dzis pojechalam starym samochodem.
Teraz trzeba bedzie sie uzerac z ubezpieczeniem, naprawiac. Ech szkoda slow, nie chce sie wiecej denerwowac.

Calusy

reklama
Pytiu nasza karteczka tez bedzie spozniona ale dojdzie na pewno :happy:

Bardzo sie Ciesze Kati ze z dzidzia wszystko ok :-) i dobrze ze nic sie nie stalo przy nieszczesnej kolizji

Do góry