reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kati,wielkie gratulacje!!Zycze zdrowka i wytrwalosci!!
Podziwiam odwagi,naprawde!Ja mimo tego ze przed porodem sadzilam ze bede chciala miec chociaz jeszcze jednego dziecka,jakos nie moge sie odwazyc na taki krok.Chyba za wczesnie jeszcze o tym myslec jak dla mnie- w domu nie najlepiej mi sie uklada,Majka nadal sie budzi w nocy,rozpopczelam nowa prace,ale kasy caly czas brak...Chyba poczekamy jeszcze.

reklama
Kati - ja już ci chyba gratulowałam, ale jeszcze raz nie zaszkodzi :-)

Ja ostatnio myślałam,ze jestem w ciąży i ...ucieszyłam się, ale potem okazało się,że jednak nie -cóż...
Zdroworozsądkowo patrząc musimy poczekać jeszcze z półtora roku, abym przynajmniej skończyła czwarty rok, ale tak kombinuję,że jakbyśmy zaczeli w październiku/listopadzie to urodziłabym w czerwcu po IV roku, wakacje z maluchem i piąty rok może na ITS???
Piotrek nie chce zbyt dużej różnicy wieku, ale decyzję,ze względu na studia, pozostawia mi...

fajnie

choć ja czasem zazdroszcze tym, które maja tylko jedno dziecko...

ale w sumie to juz nie moge doczekac sie maja i spotkania z Kamilką:-)

ja naprawdę podziwiam dziewczyny, które zdecydowały się, bądź też zamierzają zdecydować sie na kolejne dziecko...ja chyba poprzestanę na jaguni

Maga wiesz ja tez jak narazie to poprzestaje na Brianku choc w glebi siebie czasami mysle ze Brian powinien miec rodzenstwo ale to moze kiedys:happy:napewno nie teraz bo nasz maly brzdac daje mi bardzo popalic:eek:

A ja nie mam czasu na BB:-( W pracy istny Meksyk teraz i tak zapowiada się kolejne pół roku:baffled: , w domu tez nie mam czasu Was czytać. A tęskno mi strasznie, może w weekend nadrobię:cool2:

Ale listę urodzinową wydrukowałam i kontroluję wszystko;-) - pierwsza karteczka już wysłana:-)

My z nastepnym dzieckiem musimy poczekac na wlasny domek, bo w bloku i 2 pokojach juz teraz nam ciasno!:tak:

reklama
Do góry