reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hmm, no to mamy coraz wiecej mam-ciezarowek ;-)
narazie sa trzy, jak dobrze licze :baffled: :confused: kto nastepny?? :-)
ja poczekam az dostaniemy moze jakies swoje mieszkanko i wtedy biore sie do "roboty" :-D

reklama
Kati, przyjmij gratulacje i od nas! My zdecydowalismy, ze bierzemy sie za staranko jak Ella skonczy 18 miesiecy!:tak: Juz sie nie moge doczekac! Chyba sobie zaloze suwaczek i bede dni odliczala:-D :-D :-D :-D

kati pewnie samo przyjdzie opiekowanie sie 2 dzieci bo jak sobie czlowiek pomysli to za nic wyobrazic sobie nie moze;-)
a termin piekny marzy mi sie tak latem z brzuszkiem chodzic-ubrac sukienke jakas...........a nie tak zima w wielkiej kurtce............czulam sie wtedy jak ''pi i sigma''(taka bajka byla;-))

Sylwia 532 - :tak: dokładnie miałam takie samo uczucie - wyglądałam jak bańka wstańka :laugh2: :laugh2: :laugh2: - ta wielgachna kurtka, zadługie rękawy :no: bo w brzuchu nic innego nie chciało się zapiąć no i zakładanie buciorów :laugh2:

Kati GRATULACJE.

Ja też pamiętam, jak czułam się jak hipcia, no i to zakładanie butów, ufff Najgorzej było z rozbieraniem i ubieraniem u lekarza ;-)

kati - Kochaniutka, GRATULACJE
a termin masz fajniutki, urodzinki mojej Babuni i moje imieninki, a do tego 3.09 bralam slub cywilny - hihi, no i fakt ze latem z brzuszkiem pochodzisz, te sukieneczki dla mamus w ciazy, mnie kusza aby tez tak wycyrklowac z Nr 2 zeby brzuszek latem pokacac, a nie "chowac" pod swetrami i plaszczami zima.

i my tez z gratulacjami podążamy
zyczymy zdrowka i oby wszystko szlo tak jak powinno do 3 wrzesnia
poza tym inaczej jest zupelnie z druga ciaza wiem bo juz to przeszlam
bylo inaczej spokojniej a przede wszystkim wiedzilam co i jak bedzie po kolei :)

reklama
Kati - ja już zdaje się gratulowałam wcześniej :-) :-) :-) :-) ale moje gratulacje są oczywiście nieustanne ;-)

my o drugim bobasku pomyślimy może w połowie przyszłego roku :-) :-) , a jak powiedziałam mężowi, że za 2 lata (bo nie chciałam go stresować) to stwierdził, że za duża różnica wieku by była :szok: :szok: :szok: - a kiedyś przed ślubem mówił że dziecko - może ewentualnie później i tylko jedno!!:laugh2: :laugh2:

Do góry