reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

a my wczoraj bylismy w odwiedzinach u mojej kuzynki i jej synka (ma 5 mies. no niecale) i bartek byl bardzo grzeczny, nie stukal w podloge gdy maluszek spal ;-) bo powybieral sobie same glosne zabawki i trzeba bylo go stale pilnowac :-) ale odpoczelam sobie heh :happy:

reklama
Osinka, do Irlandii srednio 5 dni! My podalysmy Kindze nasz adres w Polsce, bo bedziemy akurat wtedy na swieta, to mozecie wysylac na polski adres, zawsze troszke taniej;-)

no dobre pytania:tak:
a poki co kinga zapracowana.ma ktoras juz liste bo pierwsze urodzinki tuz tuz

ja podalabym adres polski z tym ze zaraz na 2 dzien po urodzinach wracamy a z poczta polska roznie jest

do mnie z polski listy szybko szly 3 dni(koszt 3 zl),ale w swieta ktoras strona zawalila i paczka z koledami po nowym roku doszla.

Co do pytania OSINKI szczerze pwoeim ze różnie to bywa także ciezko dokladnie określic mysle ze okolo tygodnia lekko
jak wysłalam kartki na BN w piatek to po weekendzie w pon juz były
a jak na dzien babci to cały tydzien szły wysłane w pon doszly w piątek:dry: nie wiem jak to jest

kurcze, to powinnyśmy powysyłać kartki np. do KatiNJ, bo Patryczek niedługo roczek kończy! ciekawe czemu jeszcze nie ma nowej listy... pewnie Kinia nie ma czasu...

Adres KatiNJ jest na starej liscie, takze mamy, ktore dostaly tamta liste moga karteczki wyslac! Reszta musi poczekac. My juz pierwsza karteczke wyslalysmy!:tak: :-) :-) :-) :cool2:

jestem... :-) Listy w drodze. czekam na Was wszystkie co do deklaracji. Nie chcę,zeby ktoś miał pretensje,że podałam adres, a nie chciał tego...

Do felqui wysyłamy na polski adres. Zaraz się zbiorę i powysyłam Wam listy :-)

reklama
Dziewczynki a ja dzis zauwazylam przy kapieli u Marysi wysypke na raczkach i nozkach, nie mam pojecia co to moze byc . Nic nowego nie wprowadzalam.:confused: Jedynie dalam jej dzis spróbowac troszeczke twarogu ale przeciez ona je jagurty juz od dawna.
Dzisiaj tez nie chciala zjesc zupki wiec tylko praktycznie byla na mlecznych rzeczach + jabluszko.
Poczekam do jutra ale wiadomo martwie sie , tylko ze nawet nie mam pomyslu co to moze byc. Pomozcie:-(

Do góry