reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

magdalena - nic się nie martw, jestem przekonana, że wszystko pójdzie jak z płatka. I już nieługo będziemy cieszyć się razem z nową panią magister!
Ja swoją obronę wspominam bardzo miło :)

reklama
Dzięki jeszcze raz...

Magdalena ja broniłam się już trzy razy... i za kazdym razem to samo...
bać się bedziesz, ale i tak pójdzie Ci świetnie :)

Magdalena będzie napewno bardzo dobrze, ja bronołam się dwa razy i dwa razy byłam spanikowana jak cholera - te nerwy to nakręcają człowieka i tak jakoś wspomagaja mi włącza się gadana - dla mnie najgorzej było tam wejść i wylosowac koperte z pytaniami a potem juz poszło - oczywiście bedziemy trzymać kciuki

Azik gratulacje.:-) :-)
Magdalena trzymaj się. Ja broniłam się 4 lata temu, ale pamiętam te emocje. Będzie dobrze.

dzieki dziewczyny powoli zaczynam zakuwac bo jeszcze jakies pytania opracowali brr, ale to taka powtorka z materialu ;-)
pytia: narazie tylko bede po licencjacie, niewiele ale zawsze jakas furtka jest :tak: z magisterka musze poczekac dopoki do pracy nie pojde, mam nadzieje ze do tego czasu zapal mnie nie opusci :baffled:

reklama
madzia trzymamy kciuki ja przpominam sobie strach przed matura a w sumie to wiele starchu o nic bo nie bylo tak źle
dasz rade

Do góry