reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

witam :-)
pamietacie mnie jeszcze?tesknilyscie?bo ja strasznie
duzo stracilam-pamietam maluszkow jak przekrecaly sie z na brzuszek a teraz to juz prawie chodza:-)
zaleglosci bankowo nie nadrobie-z wyj.jednego watku zdjeciowego ten chce przejrzec calutki;-)
ciezko mi poruszac sie po forum-musze przywyknac do nowego wygladu
pozwolcie ze sie wdroze w tematy
CALUSKI

chcialam bardzo podziekowac catherince i kindze za to ze pamietaly o mnie i kacprze pisaly smski,slaly zyczenia i daly namiastke was

a i witam mamy ktorych nie znam;-)

reklama
ja piernicze w ogole nie umie tu sie odnalezc
lolcia mateuszek sliczny ja jeszcze stare zdjecie wypadaloby zmienic
kasiula malej wloski urosly bo pamietam jeszcze lysinke ale sie zmienila i do taty podobna.sluchaj ja nie mam takiej poloznej(moze tu jest inaczej w irl.) a to jest potrzebne bardzo?bo ja tylko z mlodym na szczepienia i ewentualnie lekarz-co prawda malucha mi tu nie mierza i nie warza jak w polsce moze dlatego ta polozna?

sylwia, jesli myslisz o suwaczku to tik-tak narazie nie ma tej uslugi bo cos z systemem sobie zmieniali :eek:

kasiula: na pewno bedzie oki, ta srodowiskowa pewnie przygotowana na to ze nie bardzo bedziesz wiedziala co i jak powiedziec, pewnie pokiwa glowa i pojdzie bo nie bedzie miala sie do czego przyczepic ;-) :tak:

magdalena-ojjj co to za przystojniak mmmmmmmmmmmmmm sliczny
alez papa mi sie cieszy ze juz z wami jestem

naprawde mimo ze kraj rozwiniety to tragedia z netem-w moim przypadku mieszkam w zlym miejcu i lipa byla
ale w koncu sie doczekalam

kurczaki jak sie ciesze

maz pojechal do sklepu to mam chwilke postukac no i maly spi bo tak to ani rusz

sylwia ciesze sie ze to piszesz bo czekam z utesknieniam jak bede plotła warkocze;-) hihi

we wtorek zadzwonie kolezanka do GP i poprosimy o tłumacza na wizyte HV

reklama
laaaaaaaaaaaaaaaa

Sywia witaj :))). co za niespodzianka. w koncu do nas wrocilas :)))
a watek zdjeciowy jest przeniesiony do watku zamknietego: albumu rodzinnego

Do góry