reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Azik ja tez przyłącze się do gratulacji. Co prawde mi się też udało zdać za pierwszym razem i uważam do tej pory że jest to wyczyn|!!!!!!!

Azik, gratulacje!!! :) Wiem co czujesz, bo ja też zdałam za pierwszym razem, radość była nieziemska, tymbardziej, że było to moje marzenie. Teraz musisz dużo jeździć!

azik: i ja gratuluje serdecznie!!

zardroszcze, ja tez robilam prawko, ale oblali mnie na placu i tak siie tym przejelam ze od 5 lat nie podeszlam ponownie. chyba trzeba bedzie caly kurs jeszcze raz robic :confused: :baffled:

AZIK gratulacje
MADZIA a tez robilam prawko konczylam juz w ciazy ale oblali mnie dwa razy pozniej juz nie mailam sily pozniej slbu pozniej juz mala sie urodzila nie maila czasu bo matura pozniej wyjazd i poszlooooo
a tato ma do mnie zal ze tyle kasy poszlo na marne
ale mi sie juz nawet nie chce szczerze mowiac:baffled:

reklama
Do góry