reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

witam marcowe mamy i ich Słoneczka jestesmy tu rowniez od niedawna i tak przeladamy i przegladamy i niekiedy czasu nam brakuje czasu na dopisaie cos do Waszych postów ale za to am coraz wiecej wiadosci na rozne tematy :):-)

reklama
Magdalena!! Trzymamy kciuki bardzo mocno!! Oj, pamietam te nerwy i strach, ze zrobie z siebie durnia!! Ale tak jak mowia dziewczyny, jak przyjdzie co do czego bedzie ok!! :tak:

Witajcie ponownie po przerwie! Dawno nie zagladałam, ale mieliśmy urwanie gwizdka z chorobami w rodzinie, potem najazd gości i brak było czasu na bb. Ciekawie jak teraz nadrobię zaległości???
Na szczeście za tydzien ferie!

Magda trzymam kciuki! Obrona to właściwie formalność...

Madzik, trzymamy kciuki za Ciebie :-)

A ja dzis mam dosc, od 16.45 do 18.30 przychodzili potecjalni chetni na dom, jak ja bym chciala aby sie juz sprzedal, mecza mnie te wedrowki ludow, caly czas trzeba trzymac porzadek - choc moze wlasciwie to jest dobre - hihi.
Ja juz w glowie planuje urzadzanie nowego gniazdka, oj jak ja bym juz chciala w nim mieszkac :)))

Magdalena my oczywiście też bedziemy trzymac kciuki - ja przerabiałam to dwa razy i dwa razy miałam mega stracha ale teraz to dobrze wspominam - najgorszy jest sam moment przed wejściem a później już nie ma wyjścia ;-)

kurcze a ja to mama stracha wczoraj byłyśmy na baby clinic na ważeniu i została zapowiedziana Health Visitor nasza polozna środowiskowa. Nie wiem jak sie z nia dogadam ma mi pomoc rozwiazac problemy zwiazane z opieka nad mała problemy ktorych nie mam;-)

Kasiula - dasz rade - przynajmniej jest jakieś zainteresowanie dzieckiem i kontrola czy maluszkom nie dzieje się nic złego a u nas połozna zjawi się raz góra dwa razy po porodzie i dziękujemy niech sie dzieje co chce.

reklama
kurcze a ja to mama stracha wczoraj byłyśmy na baby clinic na ważeniu i została zapowiedziana Health Visitor nasza polozna środowiskowa. Nie wiem jak sie z nia dogadam ma mi pomoc rozwiazac problemy zwiazane z opieka nad mała problemy ktorych nie mam;-)

Kasiula niemartw sie. wszystko bedzie ok. one sa bardzo mile i przyjazne. a jak boisz sie ze nie dogadasz sie z nia to popros wczesniej tzn zadzwon do niej i powiedz ze chcesz tlumacza.i przyjedzie razem z nim i on ci we wszystkim pomoze. a to jest wizyta tylko kontrolna i HV bedzie sie pytala ciebie w ile osob mieszkacie, czy ktos pali w domu, sprawdzi warunki w jakich mieszkacie, zobaczy czy Emilka sie dobrze rozwija. a jak powiesz jej ze tak sobie znasz jezyk to ona to zrozumie i bedzie wolno mowila :tak: znam to z doswiadczenia ;-)

Do góry