reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

U nas też dwie wigilie jedna u teściów w sob - porażka musiałam Kube zawieźć wcześniej do domu bo wścieklizny dostał , druga wigilia w nd u mojej rodziny wypadła znacznie lepiej Kuba był już grzeczny i było ok. Kolejny dzień to przygotowywania do chrzcin i we wtorek chrzciny. Męczące były te święta ale już można odpocząć

reklama
Maga - dobrze że już ok. oby więcej takich niespodzianek nie było!

a nie mogłaś podawać małej zwykłego wapna rozpuszczanego w wodzie tylko takie w ampułkach - to zwykłe kosztuje parę złotych, czy czasem lekarz nie chciał Cię naciągnąć????:szok: - bo może skubany ma profity od ilości recept wypisanych na wapno w ampułkach????

koga jeśli będzie nawrót tej cholernej wysypki to zapytam, a swoją drogą nie wiedziałam,że takie małe coś a tyle kosztuje..

Ja też dawałam Kubie calcium w ampułkach i koleżanka swojej córeczce też takie podawała - inni lekarze przepisywali więc może dla dzieci takie jest lepsze ?????

Pytia, ja zrobiłam tak:
W edycji podpisu, kliknęłam w dodaj zdjęcie do pidpisu (pojawiło mi się wtedy [SIGPIC][/SIGPIC]) potem wybrała załącz zdjęcie z twoejgo komputera i .... wyszło.
A wykonując to zgubiłam swój suwaczek z tiktaka....:wściekła/y:

A teraz na "tik-tak'u" nie da się robić suwaczków :(

Chyba z tym podpisem na BB to globalny problem, może Azik mogłaby dać znać o tym adminom?

catherinka ja wogóle na tik-taka nie mogę wejść:wściekła/y:

UFFFFFFFFFFFFF pomęczyłam się i mam już nowy suwaczek, tylko nie odmierza on mi przeżytych dni Pati...
Jutro pomęczę się dalej.

A ja ponownie spróbowałam wkleić zdjęcie i mi się udało:-) i tym razem suwaczek pozostał:-) :-) :-)

reklama
Maga - u Jasia też ostatnio pojawila się na policzkach wysypka. Trwało to jakiś tydzień i przeszło. Od wczoraj znowu jakieś pojedyncze krostki. Nie mam pomysłu, z czego to, bo nic nowego nie dałam mu do jedzenia.

Do góry