reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

U nas też dwie wigilie jedna u teściów w sob - porażka musiałam Kube zawieźć wcześniej do domu bo wścieklizny dostał , druga wigilia w nd u mojej rodziny wypadła znacznie lepiej Kuba był już grzeczny i było ok. Kolejny dzień to przygotowywania do chrzcin i we wtorek chrzciny. Męczące były te święta ale już można odpocząć

reklama
Maga - dobrze że już ok. oby więcej takich niespodzianek nie było!

a nie mogłaś podawać małej zwykłego wapna rozpuszczanego w wodzie tylko takie w ampułkach - to zwykłe kosztuje parę złotych, czy czasem lekarz nie chciał Cię naciągnąć????:szok: - bo może skubany ma profity od ilości recept wypisanych na wapno w ampułkach????

koga jeśli będzie nawrót tej cholernej wysypki to zapytam, a swoją drogą nie wiedziałam,że takie małe coś a tyle kosztuje..

Ja też dawałam Kubie calcium w ampułkach i koleżanka swojej córeczce też takie podawała - inni lekarze przepisywali więc może dla dzieci takie jest lepsze ?????

Pytia, ja zrobiłam tak:
W edycji podpisu, kliknęłam w dodaj zdjęcie do pidpisu (pojawiło mi się wtedy [SIGPIC][/SIGPIC]) potem wybrała załącz zdjęcie z twoejgo komputera i .... wyszło.
A wykonując to zgubiłam swój suwaczek z tiktaka....:wściekła/y:

A teraz na "tik-tak'u" nie da się robić suwaczków :(

Chyba z tym podpisem na BB to globalny problem, może Azik mogłaby dać znać o tym adminom?

catherinka ja wogóle na tik-taka nie mogę wejść:wściekła/y:

UFFFFFFFFFFFFF pomęczyłam się i mam już nowy suwaczek, tylko nie odmierza on mi przeżytych dni Pati...
Jutro pomęczę się dalej.

A ja ponownie spróbowałam wkleić zdjęcie i mi się udało:-) i tym razem suwaczek pozostał:-) :-) :-)

reklama
Maga - u Jasia też ostatnio pojawila się na policzkach wysypka. Trwało to jakiś tydzień i przeszło. Od wczoraj znowu jakieś pojedyncze krostki. Nie mam pomysłu, z czego to, bo nic nowego nie dałam mu do jedzenia.

Do góry