reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Krzysiek dziś był z Titem u kontroli. gardło dalej czerwone, dalej cherla, czyli antybiol nic nie dał. dostal zyrtec w kroplach - tlyko nie wiem czemu, bo moj małż jakośnie zakodowal tego w swej łepetynie.wrrrrrrr

Nam lekarz podczas przeziębienia też przepisał wapno w płynie. Piotruś wracaj do zdrowia i to szybciutko!

Doczekałam się śniegu za oknem:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Bialutko....i ciągle pada :happy: :happy: :happy: , ciekawe jak długo?? I czy jutro zobaczy Patucha śnieg;-)

Hip, hip hura zima jest :-) :-) :-)
A teraz zmierzam do wyrka i jak się obudzę śniegu będzie jeszcze więcej - mam nadzieję:-)

reklama
Wy się cieszycie ze śniegu, a ja jestem zła!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:znowu będzie ślisko i będę się bała czy aby nie fiknę na lodzie i znowu czegoś sobie nie zrobię w moje piekielne kolano (na opady śniegu bolało mnie 3 dni jak szalone :wściekła/y:)

Do góry