reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hehe catherinka: az die wierzyc nie chce, ze tak sie cieszycie z tego filipkowego ptaszka ;-) ale ciesze sie ze jestescie juz w domku!

kaska: zycze Pitkowi duzo zdrowka!!!

mamooli: trzymaj sie kochana dzielnie przez te 20 tyg. i nie zwariuj przy tych swoich rozrabiakach ;-)

ja pamietam jak o tej pozre kleilam uszka na siedziaco :-) i brzuch mi zawadzal o blat w kuchni :-D

reklama
Catherinka, duzo zdrowka dla Filipka, super ze jestescie razem w domku na Swieta, teraz na pewno juz wszystko bedzie dobrze.

MamaOliMaksiai.. - powoli z gorki, a dzieciaczki masz Wspaniale, to chyba najwspanialszy prezent :tak:

Kasiu - Piotrusiowy zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka, i buziaczki dla Ciebie!

Mamooli, przyznam ze moje dziecaki podobnie się zachowują i nie wyobrażam sobie być teraz w ciązy...

nie nadazyłabym za nimi, za nic w świecie...

chociaż jak patrzę na Twój suwaczek...

ech...

Dla Ciebie to duzo dużo siły na cały 2007 rok :)

czesc dziewczyny, ja tylko na momencik. Patryk ma juz 8 dzien biegunke, bylismy 2 dni temu na izbie przyjec bo zaczal wymiotowac. W szpitalu patrzyli na mnie jak na wariatke ze przyprowadzam dziecko z biegunka, bo u dzieci biegunka do 2 tyg to NORMALNE, pediatrzy to samo mowili oczywiscie telefonicznie. Na szczescie Patryk nie jest odwodniony. A to ze nie chce pic takiego paskudnego napoju dla dzieci uzupelniajacego elektrolity to nasza wina bo nie umiemy go napoic, pielegniarka miala nam pokaza jak to zrobic ale sie jej nie udalo. Pediatra kazala podawac po kilku dniach biegunki mieszanke, to mnie w szpitalu opieprzyli ze daje. Koszmar. lekarka byla jakas nie mila, maz jej nie zna mimo ze pracuje w tym samym szpitalu, ponoc franca pracuje na godziny. W srode mam wizyte kontrolna na 10 miesiecy wiec moze Patryka lepiej zbadaja. jestem wkurzona bo w PL zupelnnie inaczej sie leczy dzieci z biegunka, a tu mam poic, dawac banany, tosty, kaszke ryzowa. Patryk prawie nic nie je, 2-3 lyzeczki kaszki ryzowej na wodzie i troche mleka.

No nic mam nadzieje ze wkrotce wydrowieje bo kazda kupka to przebieranei i kapanie calego Patrysia;)

Zycze wszystkim Wesolych Swiat, grzecznych dzieci przy wigilinym stole, szczegolne zyczenia wytrwalosci, sily i spokoju dla Mamy Oli i Ivki31 naszych przyszlych mamus.

Pozdrowienia

Kati u nas nic więcej na biegunkę poza dopajaniem iczymś w rodzaju lakcidu (z bakteriami) sie nie robi...

przezywłam z Piotrkiem salmonellę

mozna leczyć przyczyny (tak jak była u mnie salmonella) ale objawy tylko dopajaniem i bakteriami...

lub kroplówką przy odwodnieniu...

powodzenia, mam nadzieję ze niedługo minie

u nas niestety niezbyt wesołe święta... zaczeeło sie od gorączki i wymiotów, doszła jeszcze biegunka, Kubas nie chce nic jeść, jest blady, dobrze, że chociaz pije... daje mu smecte i czekam na poprawe, bo od tej biegunki sie odparzył i ma okropną pupke... dobrze, że chociaz humor mu dopisuje przy tym wszystkim

pozdrawiamy wszystkich serdecznie

reklama
biedne dzieciaczki :-( takie chorowitki.

mam nadzieje ze szybko Kubus pokona szybko chorobsko i bedzie pelny sil i radosci zeby wejsc w Nowy Rok!! ;-)

Do góry