reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Cathernika: jak fajnie, że już Filipw na swój rewir wrócił :-)

Kinga: w pracy ok. kolega ma miesięczną córę, więc zdajemy sobie relacje na bieżąco. ślepia Titka zrobiły furorę w robocie. na widok mojej kierowniczki Titek aż kwiczy z radości.

reklama
a co do wieku Pita - pamiętam jak w zeszłym roku ciężko mi było robić stroiki. wtedy pierwszy raz robiłam je na stojąco a nie na siedząco na podlodze. :eek:

a co do wieku Pita - pamiętam jak w zeszłym roku ciężko mi było robić stroiki. wtedy pierwszy raz robiłam je na stojąco a nie na siedząco na podlodze. :eek:

pamiętam odwiedziłaś mnie tuż przed Wigilią, butów już sama nie zawiązałaś :-)
a u mnie zaczął się pojawiać wtedy w końcu brzuchol, wkurzałam się, bo nic nie było widać, że jestem w ciąży
pamiętasz?? :-)

Osinka: nie, tego nie - pewnie po karte makrową byłam :confused: a pamiętasz w marcu jak byliśmy z Titem na ważeniu kontrolnym, a Ty leżakowałas w szpitalu?

Azik: no masz rację. teraz półmetek, niedlugo studniówka, a zaraz będzie młodszy kolega lub oleżanka naszych dzieciaczkow

Mamaoli: spokojnej kolejnej połówki

No tak, dziś zaczęłam 21 tydzień:-)
a Maks jest coraz bardziej ruchliwy:szok: staje gdzie sie da, otwieraszuflady, szafki i po prostu wszędzie go pełno:tak: No i Ola przy nim zrobiła sie jakoś bardziej rozbrykana, i tez raczkuje;-) Muszę przyznac ,że nie myslałam, że tak szybko moje dzieci będą sie razem bawiły..
wyglada to tak, ze Ola biega po domu i go woła a on za nią z piskiem radości na ustach.. albo Ola jeździ takim dużym autem po domu (huk przy tym nie do wytrzymania..) a Maks siedzi na dywania, patrzy za nia i piszczy z zachwytu ,a i do tego bije brawo, no i Ola tez piszczy...
Fajny widok ale zwariować mozna momentami...:-D

catherinka super, że już Filipek w domku:-)

No, Mamaoli, to musi być super, jak Twoje pociechy się tak ładnie razem bawią :)

A my już bez cewnika!!! :) Miał być zdjęty dziś wieczorem lub jutro rano, ale dziś po 10 rano Filip tak się okupkał, że okupkał też opatrunek, więc zdecydowaliśmy, że wyjmujemy! Filip był nieco zdziwiony, chyba jakieś dziwne to było dla niego uczucie :) Ale teraz ma już super, bo może brykać po domu woli :) Teraz więc czekamy 14 dni i idziemy na kontrolę i zdjęcie szwów, a potem niepewność do końca lutego... Ale - dziś przy zmianie pieluszki Filip osikał Marcina, prawie mnie, ścianę i pół pokoju! Takim ślicznym strumieniem! Cudowny to był widok! :) I jakby wiedział, że nas to tak cieszy, bo siknął sobie aż cztery razy! :) :) :)

reklama
Do góry