reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Catherinka: to dobrze, że możecie iść do domku.

Piotrek chory - cherla jak wytrwany gruźlik, z nosa się leje. jutro Krzysiek idzie z nim do lekarki

reklama
hej laseczki tak jak zapowiadalam kisze sie w pracy od 6 do 18 kolo 19 jestem w domku i siedze z mala tak mi jej brak
ale juz prawie tydzien minal

nie wiem czy zdaze jeszcze wiec

WESOLYCH SWIAT WAM DZIEWCZYNKI I PIEKNEJ CHOINKI:tak::tak::tak:

wczoraj wieczorem wylądowaliśy na ostrym dyżurze. Piotrek ma zapalenie gardła i zaczątki zapalenia oskrzeli. dostał antybiotyk i góre innych dziadostw.

kaska oby Piotruś jak najszybciej wrócił do zdrowia

a ja odebrałam dziś wyniki z posiewu kału Maksia i wyglada na to że jest wszystko w porządku:-)

a ja zycze wszystkim Marcowym Mamusiom i ich pociechom wszystkiego dobrego na świeta, ktore w tym roku beda dla nas wszystkich naprawde wyjatkowe wrecz historyczne!!!!!! cudowne i najwspanialsze bo pierwsze z naszymi maluszkami!!! Zycze Wam spokoju i duzo radosci, kochane MAmusie!!!

reklama
To fakt - te święta bedą wyjątkowe i niepowtarzalne dla nas wszystkich tylko szkoda ,że śniegu brak - biały puszek daje taki niepowtarzalny klimat :-) ale i tak napewno będzie cudnie z naszymi kochanymi maluszkami
My wieczorem ubieramy choinkę :-)

Do góry