reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Catherinka: to dobrze, że możecie iść do domku.

Piotrek chory - cherla jak wytrwany gruźlik, z nosa się leje. jutro Krzysiek idzie z nim do lekarki

reklama
hej laseczki tak jak zapowiadalam kisze sie w pracy od 6 do 18 kolo 19 jestem w domku i siedze z mala tak mi jej brak
ale juz prawie tydzien minal

nie wiem czy zdaze jeszcze wiec

WESOLYCH SWIAT WAM DZIEWCZYNKI I PIEKNEJ CHOINKI:tak::tak::tak:

wczoraj wieczorem wylądowaliśy na ostrym dyżurze. Piotrek ma zapalenie gardła i zaczątki zapalenia oskrzeli. dostał antybiotyk i góre innych dziadostw.

kaska oby Piotruś jak najszybciej wrócił do zdrowia

a ja odebrałam dziś wyniki z posiewu kału Maksia i wyglada na to że jest wszystko w porządku:-)

a ja zycze wszystkim Marcowym Mamusiom i ich pociechom wszystkiego dobrego na świeta, ktore w tym roku beda dla nas wszystkich naprawde wyjatkowe wrecz historyczne!!!!!! cudowne i najwspanialsze bo pierwsze z naszymi maluszkami!!! Zycze Wam spokoju i duzo radosci, kochane MAmusie!!!

reklama
To fakt - te święta bedą wyjątkowe i niepowtarzalne dla nas wszystkich tylko szkoda ,że śniegu brak - biały puszek daje taki niepowtarzalny klimat :-) ale i tak napewno będzie cudnie z naszymi kochanymi maluszkami
My wieczorem ubieramy choinkę :-)

Do góry