reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Catherinka- wszystko będzie dobrze a Filipek wróci do domku zdrowiutki:-) :-) :-) :-) :-) jesteście dzielni cała Wasza Trójeczka:-) :-) :-) :-) :-)

Hej, a moja Ola chora :-( Od wczoraj goraczka- w granicach 39 stopni i nieprzespana noc. Dzis spi co chwila ale tylko na moim brzuchu.

Catherinka i AniaM trzymajcie się dzielne mamusie. Dużo zdrowia dla maluszków. Wszystko będzie OK. Myślami jesteśmy z Wami.

Trzymajcie się dziewczyny. czasem jak już nie mam siły to myślę o WAs- mamusiach chorych dzieciaczków..i myślę że straszny cienias ze mnie :-)
buziaki dla Waszych dzieciaczków i zdrówka dużo..

dziewczyny, gdzie mozna kupic w Wawie albo okolicach (najlepiej Piaseczna) taka ramka z glina do zrobienia odcisku stopki dziecka? Nie przez internet, bo teraz nie zdazy mi dojsc paczka, a potrzebuje tego na prezent.
Pilnie!

Dzięki dziewczyny :) Dziś znowu jestem mój dzień spania, więc wpadłam na bb. Widziałam dziś nowego siusiaczka Filipka :) Jest śliczny! :) I taki prościutki :) Tylko, że jeszcze troszkę spuchnięty, no ale to minie. Teraz tylko oby do czwartku zdjęto cewnik, siusiu i do domku na święta - mam nadzieję! No i źle napisałam w poprzednim poście, nie dwa tygodnie, tylko dwa miesiące najbliższe mogą ujawnić komplikacje...ale jestem dobrej myśli!

Aniam, duuużo zdrówka dla Oleńki!

Mamaoli, tak mi się przypomniało, że pisałaś o Filipie jako i imieniu dla Waszej niespodziewanki :) Popieram 100% procentach!!! :)

Buziaki!

reklama
catherinka najgorszy czas za Wami teraz już będzie z górki!
A my w sobotę ubraliśmy choinkę, tzn. ja ubrałam bo M trzymał Mateusza aby wszystkich bombek nie pozjadał:-D Jak dorwał takie złote i czerwone jabłuszka oklejone brokatem to tylko patrzył na nas co robimy i ciach do buzi. Pomimo wieczornej kąpieli i tak był w brokacie. Uwilebiaim choineczkę w domku, tylko śniegu za oknem trochę brakuje. Chociaż na święta mógłby się pojawić.

Do góry