reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Catherinka- wszystko będzie dobrze a Filipek wróci do domku zdrowiutki:-) :-) :-) :-) :-) jesteście dzielni cała Wasza Trójeczka:-) :-) :-) :-) :-)

Hej, a moja Ola chora :-( Od wczoraj goraczka- w granicach 39 stopni i nieprzespana noc. Dzis spi co chwila ale tylko na moim brzuchu.

Catherinka i AniaM trzymajcie się dzielne mamusie. Dużo zdrowia dla maluszków. Wszystko będzie OK. Myślami jesteśmy z Wami.

Trzymajcie się dziewczyny. czasem jak już nie mam siły to myślę o WAs- mamusiach chorych dzieciaczków..i myślę że straszny cienias ze mnie :-)
buziaki dla Waszych dzieciaczków i zdrówka dużo..

dziewczyny, gdzie mozna kupic w Wawie albo okolicach (najlepiej Piaseczna) taka ramka z glina do zrobienia odcisku stopki dziecka? Nie przez internet, bo teraz nie zdazy mi dojsc paczka, a potrzebuje tego na prezent.
Pilnie!

Dzięki dziewczyny :) Dziś znowu jestem mój dzień spania, więc wpadłam na bb. Widziałam dziś nowego siusiaczka Filipka :) Jest śliczny! :) I taki prościutki :) Tylko, że jeszcze troszkę spuchnięty, no ale to minie. Teraz tylko oby do czwartku zdjęto cewnik, siusiu i do domku na święta - mam nadzieję! No i źle napisałam w poprzednim poście, nie dwa tygodnie, tylko dwa miesiące najbliższe mogą ujawnić komplikacje...ale jestem dobrej myśli!

Aniam, duuużo zdrówka dla Oleńki!

Mamaoli, tak mi się przypomniało, że pisałaś o Filipie jako i imieniu dla Waszej niespodziewanki :) Popieram 100% procentach!!! :)

Buziaki!

reklama
catherinka najgorszy czas za Wami teraz już będzie z górki!
A my w sobotę ubraliśmy choinkę, tzn. ja ubrałam bo M trzymał Mateusza aby wszystkich bombek nie pozjadał:-D Jak dorwał takie złote i czerwone jabłuszka oklejone brokatem to tylko patrzył na nas co robimy i ciach do buzi. Pomimo wieczornej kąpieli i tak był w brokacie. Uwilebiaim choineczkę w domku, tylko śniegu za oknem trochę brakuje. Chociaż na święta mógłby się pojawić.

Do góry