reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
oo to Filipek juz po zabiegu. Niech wraca do sil jak najprędzej. Swoją drogą to tez bym nie chciala zostawic samego dzieciaczka w szpitalu nawet z tatą. Usciski dla dzielnego Filipka i mamusi.

catherinka oby te kilka dni szybciutko minelo, trzymaj sie cieplutko
a ja trzymam kciuki żeby Filipek przetrwał dzielnie wszystko co musi

nie wiem czy wiesz, ale my juz do brzucha Filipku mówimy:-)
jeszcze nie wiadomo wcale czy to bedzie chłopczyk, ale jak bedzie to napewno Filip:tak:

Catherinka
O nas też wielki buziaczek dla Filipka - szybkiego powrotu do domku i do formy :tak:

Mamaoli
" nie wiem czy wiesz, ale my juz do brzucha Filipku mówimy:-) "

:tak: urocze aż mnie znów wzruszyło :tak:

Powiem Wam Moje Drogie ,że to bb naprawde uzależnia teraz nie miałam neta w domu i tak mi brakowało forum ,że szok.

Mam problem z internetem bo jestem uzależniona od firmy na dole i panowie jak mają zły dzień to poprostu wyjmują wtyczke i internetu nie mam np tydzień - tak jak teraz to było - bardzo mnie to drazni ale ich nic nie rusza zadne prosby - mają to gdzieś.

Dziś znowu jestem w domku, Marcin mnie wysłał z moją mamą, żebym, się wyspała i mam przyjść dopiero rano... Ne wiem czy dam radę... Chociaż dzisiejszej nocy Filipek spał ładnie całą noc, już spokojniej niż wczoraj, ale nie obudził się jak wczoraj właśnie, w dzień był wesolutki, grzeczny - to mnie przekonuje, żebym faktycznie została i odpoczęła. Tymbardziej, że jutro na noc byłabym z nim sama, bo Marcin w poniedziałek musi iść do pracy w związku z końcem roku no i on by wtedy spał w domku, żeby się wyspać. Dziś w nocy do 2 spałam ja, Marcin czuwał a potem ja czuwałam a Marcin próbwal spać. No ale efekt tego byl taki, że prawie na każdy ruch Filipka podrywaliśmy się oboje... Ale mam o tle dobrze, że Marcin zajmue się Filipkiem tyle co ja, a nawet możnaby powiedzieć, że czasem więcej ze względu na moją szkołę, więc mogę być pewna, że Filipkowi będzie dobrze, w sumie to za 2 godzinki i tak zaśnie...I już wiem, że w szpitalu będziemy do momentu aż Filipek sam zrobi siusiu po zdjęciu cewnika, czyli do świat... Myślę, ze może w czwartek cewnik zdejmą, jako, że będzie tydzień po zabiegu, jeśli oczywiście siusiaczek będzie wyglądał dobrze, no i oby szybko Filipek siusiu zrobił :) A potem tylko wara przez najbliższe dwa tygodnie, żeby nie ujawiniły się żadne komplikacje....

Jeśli chodzi o subskrypcję wątków, to ja mam włączone powiadomienie na e-mail i zawsze jak ktoś napisze coś nowego to dostaję maila. I dopóki nie odwiedzę danego wątku to więcej powiadomienia nie dostanę, co pozwala uniknąć zawalenia skrzynki mailami :)

reklama
catherinka żadnych komplikacji nie będzie i już! Filipek wróci zdrowiuteńki do domku na święta i będzie sie cieszył z prezentów od mikołaja

Do góry