reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Catherinko - i od nas spóźnione życzenia zdrowia - podziwiam Cię za spokój i trzymam kciuki za jak najszybszy powrót do domu!

Dzięki dziewczynki
przytul.gif
naprawdę milutko się robi jak Was czytam, dzisiejsza noc była średnia, spał niespokojnie, obuidził się w środku nocy, ale utuliłam go i zasnął. W dzień już było dobrze, już dziś mogł jesc wszystko norlamnie, wiec od razu chrupki poszly w raczke i od raz byl zadowolony, znowu wpadlam do domku dzis na dluzsza kapiel, zeby sie troszke zrelaskowac, a Marcin wozi Filipka :) Musze byc spokojna, bo dziecko jednak wszystko wyczuwa,a z kazda chwila jestesmy blizej powrotu do formy, wierze, ze to byl pierwszy i ostatni jego zabieg, bo musze! Dzieki jeszcze raz za słowa otuchy i myśli - przydają się na pewno i beda! :) Marcin zapropnowal dziś, zeby ja wyspala sie w domu a on zostanie w nocy z Filipkeim, ale chyba nie potrafie go zostawic, mimo, że byłby z Marcinem czyli jak sie smiejemy druga mamusia, ale chyba jednak tak nie zrobie, tylko polezę trochę w cieplutkiej wodzie i zmykam do mojego maluszka. Buziaki!

reklama
Catherinka nie jestem w temacie co sie dzieje z Filipkiem:confused: :szok:
Pozdrawiam i mam nadzieje ze bedzie wszytsko dobrze trzymam mocno kciuki:happy: ciumki wielkie;-)

Do góry