reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

moja Agata zajeździła dziś nianię :laugh2::laugh2::laugh2:

cały dzień od 6 nie spała, kazała się nosić na rękach, niania nie mogła odejść od niej na krok, bo był krzyk :) biedna niania nawet herbaty sobie nie zrobiła!
jak przyjechałam o 11 na karmienie, to biednej niani zrobiłam mocną kawę :-D

reklama
a powiedzcie co jest z tymi watkami subskryptowanymi :)confused:) bo u mnie pokazuje sie lista i odpowiadam sobie na watki widze ze mam jeszcze z 5nowych odpowiedzi od was a w pewnym momencie mi znikaja koperty sie zamykaja i niew iem gdzie ktos pisal wkurza mnie to na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie dziewczyny! Ja tylko na chwilę wpadłam do domku wykąpać się, mam ten komfort, bo szpital mam 5 minut spacerkiem. My już po zabiegu. Wczoraj zgłosiliśmy się do szpitala, były badania i od razu wenflon ... :( Dziś o 6 rano kroplówka, potem o 10:30 zabrali Filipka na blok... Mogłam odprowadzić go tylko do windy... :( Straszny widok, kiedy zamykały się drzwi...a on tam sam, beze mnie... :( Ale już po zabiegu, lekarz mówił, że wszystko poszło dobrze, szybciej niż myślał, główni dzięki dobrej anestezjolog. Dziś cały dzień po zabiegu był z kroplówką, wieczorem mu zdjęli i pozostał tylko cewnik :( Jak go przynieśli po...płakał 1,5 godziny...non stop... Ja trzymałam mu ręce, bo na jeden miał kroplówkę, a Marcin nogi, żeby nie wyszarpał sobie cewnika... Koszmar :( Ale dostał czopek przeciwbólowy, potem uspokajający i usnął. Jak się obudził od razu się uśmiechał :) co znacznie poprawiło mi nastrój. Teraz generalnie jest grzeczny tylko biedaczek chciałby sobie postać albo poraczkować, a na razie i jeszcze długo nie będzie mógł, no bo cewnik... Myślcie o Filipku, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok! Jeszcze kilka dni w szpitalu, nie wiem dokładnie ile. Cewnik ok. 7 dni. Zobaczymy, może na święta już poraczkuje mój dziubulek :) Całuję Was! I zmykam pod prysznic a potem do Filipka. Teraz jest z nim Marcin , przyniósł wózek i wozi go, może teraz już usnął. Jestem z Filipkiem w pojedynczej sali (oczywiście płatne 12 zł, no ale wiadomo, że teraz żadne pieniądze się nie liczą), jak na polską służbę zdrowia bardzo dobre warunki. nawet Marcin był z nami na noc wczoraj i nikt nic nie mówił, dziś też chce zostać, na pewno będzie mi lżej, bo dziś noc pewnie będzie ciężka, bo Filip się przewraca w nocy po całym łóżeczku zawsze., a teraz trzeba będzie uważam na cewnik, więc pewnie będziemy spać po pół i pół na pół dyżurować. Oby tyko Filipka nie bolało i był uśmiechnięty :) Ok, zmykam. myślcie o nas - na pewno wtedy będzie dobrze! Buziaki!

Catherinka trzymajcie się mocno!!! i niech te 7 dni migną Wam szybciutko. najważniejsze że już po. Buziaki dla Filipka. I dużo siły Tobie i Marcinowi.

reklama
Do góry