reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Mamaoli: ale wałek, nie pomyślałam z tą Olgą - ale mi siębardzo podoba.
ja jestem z Kamilą, bo Laura mi się nie podoba.

reklama
Maksiu dośc długo miał być dziewczynką i wtedy też myslałam o Kai
Podoba mi się i pasuje do malej dziewczynki ale czy Kaja jako kobieta dorosła:confused: sama niewiem...
Jeszcze Michalowi nie pokazałam mojej listy bo jestem ciekawa reakcji
Podoba mu się Amelka ale ja nie bardzo dam sie przekonac
zwlaszcza,że Amelek teraz strasznie dużo
choćby tylko na BB, bo wczoraj robiłam przegląd w poszukiwaniu imion dziewczęcych:-D

To super, że Łukaszek, to Łukaszek, bo dziewczynka miała być Amelką. Bardzo długo myślałam, że będę miała córeczkę, a tu taka niespodzianka.

hej kochane chcialam sie tylko pokazac i przywitac jak zwykle czasu brak ale u nas wszystko oki nadal emi ma tylko jeden zabek siadamy na nocniczek i dlugo by pisac co jeszcze nowego.
[pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i dzieciaczki

Słuchajcie w ciagu ostatnich dni Mateusz sie ode mnie nie odkleja. Jest na rękach NON STOP. Jak zniknę z pola wiedzenia to jest płacz. Nawet jak się bawi na macie zabawkami i ja siedzę obok to zaraz wyciaga ręce albo próbuje mi wejśc na kolana. Tuli się cały czas. Wczoraj wyczytałam na stronie głownej babyboom o kryzysie ósmego miesiąca u dzieci - wtedy bardzo przeżywają rozstanie z mamą. Chyba mój syn właśnie wszedł w taki okres. Uwielbiam go tulić i całować ale nie mogę też nic zrobić w domu. Tym bardziej, że w tygodniu jestem sama więc prace domowe albo jak Mateusz zaśnie albo w weekend. Dobrze że moja mama, która opiekuje się Mateuszem robi mi obiad bo ja bym nawet nie miała kiedy. Jedyny obiad, który robię co drugi dzień (wekuję w słoiczki na dwa dni) jest dla Mateuszka. Napisane było też że taki okres może potrwać od 3-4 miesięcy.

reklama
Do góry