reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

iwka31 dzięki:-)

tereskaa ładne imiona ale i Natalię i Julię mam już w bliskiej rodzinie i nie chcialabym sie powtarzać

dziewczynki czekam na propozycje:-D
napiszcie jakie imiona dla dziewczynki Wam się podobają
może znajde jakąś podpowiedź

choć i tak pewnie chłopczyka noszę pod serduszkiem;-)

reklama
Moja Iga ma 7 miesięcy 3 tygodnie i trzy dni. Jest z niej taki wiercioch że czasami opadamy z sił. W nocy to chodzi na śpiąco po całym łóżku. Ciekawa jestem czy inne dzieci też tak się kręcą w nocy???

mamooli ja też stawiam na chłopczyka ;)
ja imion nie proponuję bo mi się podobają dziwne (jak mówi moja połówka) imiona.... No nasz synek ma na imię Miłosz :)
I taka historyjka związana z Miłkowym imieniem :) Jakoś tak zaraz po urodzeniu poszliśmy do lekarza i Pani w rejestracji się nas pyta: Jak się dziecko nazywa? Dominik mówi że Miłosz, a Pani: A na imię ????
ale potem się uśmialiśmy.... ale Pani miała dziwną minę :)

Jak rejestowaliśmy imię to myśleliśmy, że Panie się trochę zdziwią a tu nic :) bo obok nas siedział facecik i rejesteował synka LEONA a zaraz po nim wszedł facecik i rejestrował córeczkę LILKĘ (LILIANĘ) :tak::tak::tak::tak::tak:

kaśka Martyna jest w rodzinie, Olga za bardzo myliłaby się z Olą a Iga też mi się podoba ale za krótkie do naszego nazwiska

anian Weronika jakos nie bardzo mi leży, juz bardziej Patrycja:-)

iwka31 ani Lidia Ani Nadia ewentualnie Laura ;-)

Mamooli - u nas miała być Agnieszka / Alicja, ale jak następna będzie dziewczyna to być może nazwiemy ją Zośka po prostu - jakoś ostatnimi czasy urzeka mnie to imię...

reklama
a mi sie juz dawno te imiona ubzduraly .....mimo ze u mojego brata jest juz natalka to i tak ......gdyby kiedys:-) pojawila sie mala ptysia:-) ........to jej dam tak wlasnie na imie;-) ;-)
mamooili ...............laura.................sliczniutkie imie;-) :-)

Do góry