reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A ja lubię imiona kwiatkowe ;-)
Kalinka, Malwinka, Anielka, Asia

A dla chłopczyka:
Jaś, bardzo lubię imię mojego Dominika (Domiś, Domik) :) ale to może z sentymentu
a może Filip, Iwo, Wojtuś, Krzyś, Tymek

mamaoli Laura bardzo mi się podoba :tak::tak::tak: śliczne i jakie oryginalne :)
może tu znajdziesz coś inspirującego ;) (uwaga u mnie długo się ładuje)
Ksi

reklama
U nas jakby była dziewczynka to miała być Iga, zresztą jak będzie córa to i tak będzie miała tak na imię:tak: . Podoba mi się jeszcze Marta i Zosia i Kaja ( to imię mojej bratanicy).
A dla chłopczyka fajne jest Igorek, Szymek i Maciek.

Moja Iga ma 7 miesięcy 3 tygodnie i trzy dni. Jest z niej taki wiercioch że czasami opadamy z sił. W nocy to chodzi na śpiąco po całym łóżku. Ciekawa jestem czy inne dzieci też tak się kręcą w nocy???

podobno to normalne, przy tym spia nie spokojnie...
moj brat tez bedzie mial dziewczynke i wymyslil: olimpia (ło matko!) ;-) i weronika wlasnie :-)

u nas chlopiec mial byc Kubusiem i jesli bedzie chlopiec to bedzie Kubus wlasnie a dla dziewczynki podoba mi sie Maja i Kaja :-Dteraz do glowy przyszla jeszcze Gabrysia i zawsze podobało mi sie Łucja i Wiktoria ale o tym juz Jacek slyszec nie chcial no i Blanka...

cieszę się że Wam się Laura podoba, gorzej z moim Michalem;-)
tylko jakos zdrobnienie mi nie bardzo pasuje no bo jak "laurka"?
Kaja mi się też podoba, Majkę już mamy u mojej kuzynki
zrobiłam sobie liste:-) imion dla Ewentualnej dziewczynki
może któreś z tych nam się obu będzie podobało;-)
KAJA
KAMILA
PATRYCJA
LAURA
ANITA

ale i tak pewnie bedzie chłopak:-D

Mamooli u nas dziewczynka miala nazywac sie Pola i jak kiedys bedzie Igorek mial siostre to tak wlasnie bedzie sie nazywac chociaz moj M chcial zeby byla Gabrysia(Gabi) ładnie sie zdrabnia

reklama
Do góry