reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny, znalazłam w sieci.
Niestety nie dalam rady poprawnie wyświetlić linku do www, więc skopiujcie adres i usuńcie spacje.

www . byckobieta . pl/2,689,1,szkodliwe-wozki-dla-dzieci.html

www . swiatkonsumenta . pl/?action=shownews&category=&id=&story=2&topicid=885

wiadomosci . onet . pl/1411651,11,item.html

Mamaoli, benita, karolka fajnieże znowu jesteście z powrotem.
Catherinka, iwosz, pytia podziwiam Was za te studia, ja studiowałam do lipca i już się cieszę że mam to za sobą

Carolcia - aby z nami pisac - nicc nie musisz robić - tylko pisać :)

aby dostać dostęp do zdjęć też muszisz po prostu z nami troche pobyć - popisać.

Jejku,dziewczyny,nie jestem w stanie przeczytac wszystko co pisalyscie w ciagu tego ostatniego miesiaca,wogole sie nie moge zorientowac u ktorej co sie dzieje,tylko zrozumialam ze Mamaoli oczekuje nastepnego malucha (GRATULACJE!!!Bedzie dobrze!) a Osinka zmienila opiekunke(ale nie wiem dlaczego) Ze Jas Pytii chorowal na jakiegos wirusa :confused: Oj,nigdy nie nadrobie zaleglosci,wiec darujcie mi ;-)

benita nadrabiaj jak masz czas a jak nie będziesz wiedziała o co chodzi to Ci przypomnimy:tak: Rzeczywiście jest nas dużo więc już dwa dni nieobecności to szok, a Ciebie przecież długo nie było. Ale fajnie że wróciłaś to teraz będziesz na bieżąco:-)

Dziewczyny, znalazłam w sieci.
Niestety nie dalam rady poprawnie wyświetlić linku do www, więc skopiujcie adres i usuńcie spacje.

www . byckobieta . pl/2,689,1,szkodliwe-wozki-dla-dzieci.html

www . swiatkonsumenta . pl/?action=shownews&category=&id=&story=2&topicid=885

wiadomosci . onet . pl/1411651,11,item.html

a ja mam Maclaren :-( .......tylko ze inny typ niz tutaj został podany ......wiec chyba raczej jest oki:confused: :confused:

reklama
czesc dziewczyny. Jesteśmy już na urlopie w Szwecji. Wczoraj przylecieliśmy.Oj ciężka była ta podróż, bo nie dość , że z przesiadkami, to trochę musieliśmy czekać na lotnisku w Sztokholmie. Do tego Kinga była strasznie marduna. W samolocie już nie wiedzieliśmy jak ją zabawiać.Usnąć nie chciała - chyba było za głośno. Myśleliśmy, że to podróż powoduje u niej to marudzenie, a dziś okazało się, że sprawcą były dwie dolne jedynki, które dziś się pokazały:-)
Podoga dziś jest spoko, świeci słońce i jest aż 12 stopni:-)

Do góry