reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Mama Oli swietnie ze juz jestes z nami! a mdlosci slonce musza byc pozniej bedzie lepiej mam nadzieje ze masz przynajmniej chwile odpoczynku i wytchnienia napewno dobrze zrobil ci wyjazd ciesze sie ze oswoilas sie z sytulacja i jest juz dobrze:-)napisz jak bylo po wizycie u gina czy wszytsko wporzadku itd pozdrawiam;-)

Karolkaz fajnie ze Antosiowi juz przeszlo chorubsko:happy:ale zabiegana jestes:tak:

reklama
Dziewczyny, czy ktoras z was ma problem z ulewaniem u dzidzi? No bo ja juz sie zaczynam martwic! Ella ulewa strasznie! Po kazdym karmieniu! Ja caly czas chodze obrzygana!:baffled: Dodam, ze przybiera na wadze, wiec juz na prawde nie wiem co jest przyczyna! :confused::confused::confused:

Emcia, u nas ulewanie i to w bardzo dużych ilościach trwało prawie 7 miesięcy. Od dwóch tygodni jest lepiej, czasem się jeszcze zdarzy, ale coraz rzadziej. Nasza pediatra mówiłam mi, że taki urok niektórych maluszków i jeśli przybierają prawidłowo na wadze i nie ma innych niepokojących objawów to trzeba się po prostu uzbroić w cierpliwość. Z reguły ulewanie powinno minąć po ukończeniu pół roku, ale są dzieci, które ulewają nawet do roku.

hEJ dziewczyny!ja już po pierwszym zjeździe, nastepny za tydzień :-) - mały całkiem nieźle zniósł 3-dniowe rozstanie, ja też choć na początku było trudno :-)

benita, mamooli - witajcie!!!

Emcia, u nas ulewanie i to w bardzo dużych ilościach trwało prawie 7 miesięcy. Od dwóch tygodni jest lepiej, czasem się jeszcze zdarzy, ale coraz rzadziej. Nasza pediatra mówiłam mi, że taki urok niektórych maluszków i jeśli przybierają prawidłowo na wadze i nie ma innych niepokojących objawów to trzeba się po prostu uzbroić w cierpliwość. Z reguły ulewanie powinno minąć po ukończeniu pół roku, ale są dzieci, które ulewają nawet do roku.
Dzeki Pytia! No ona dalej ulewa, najgorzej po moim mleku - bo rzadkie! Troche lepiej po kleiku i zupce! Mam nadzieje, ze przejdzie w koncu, bo ani na brzuszku polozyc ani nic! Ona sie nigdy nie nauczu raczkowac, bo jak na brzuszku to az rzyga!:-:)-:)-(

reklama
Do góry