reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny, czy ktoras z was ma problem z ulewaniem u dzidzi? No bo ja juz sie zaczynam martwic! Ella ulewa strasznie! Po kazdym karmieniu! Ja caly czas chodze obrzygana!:baffled: Dodam, ze przybiera na wadze, wiec juz na prawde nie wiem co jest przyczyna! :confused::confused::confused:

Aniam, postaram się jutro odpisać na pytanie na priva, bo dziś już padam, po całym dniu szkoły... Jednak zdecydowałam się... Mam nadziję, że dam radę...

emcia nie moge ci nic poradzic bo moja Emila ulewala ale jak byla mniajsza z 4-5 razy dziennie ja przebieralam bo cala mokra ale przeszlo teraz tylko czasem i troszke
catherinko dasz rade na pewno badzo dobrze ze sie zdecydowalas

Emcia: mój Piotrek przybiera w miarę dobrze (to znaczy tyle co musi), bardzo rzadko ulewa, za to b. często ma czkawkę oraz odbija mu się po jedzeniu aż się krzywi (chyba czuje w przełyku kwaśność)i niestety ma refluks przełykowo-żołądkowy. miał robioną ph-metrię

Witajcie
ale się pozmieniało na forum:eek:
My już po wakacjach , było super tylko to moje samopoczucie.........
mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości, wymioty prawie co rano, potworne bóle głowy i słabość...
troche już się oswoiłam z sytuacją
jutro mam wizyte u gina
niestety nie mam komputera bo coś padło i jest oddany do reklamacji, bo był jeszcze na gwarancji i ma to potrwać około 3 tygodnie
wściekła jestem!! teraz pisze od sąsiadów
trzymajcie się jak będe miała okazje to zaglądne
a zaległości chyba nigdy nie nadrobie
pa

reklama
Witajcie!!!!!!! Jesteśmy znowu. Antoś już dochodzi do siebie, ale do tego poniedziałku ma przyjmować antybiotyk (Zinnat). W piętek byliśmy u lekarki i powiedziała że już jest dobrze. A było ciężko zapalenie gardła i goraczka ponad 39 stopni - trzymała małego przez 4 dni.

Dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

w pracy mam zachrzan we wtorek inauguracja roku akadem. ja już nie mam siły. Do tego jeszcze w 8.10 mamy chrzciny. Ubranko mamy . jeszcze tylko akcesoria chrzcielne i zaświadczenia od chrzesnych. Dzisiaj idę zatwierdzić menu w restauracji (to będzie obiad na 12 osób). Ogólnie dużo się dzieje.

Do góry