reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Marysia nie widzisz widomości Aniam ponieważ ma duzy awatar, przesuń suwaczek w prawą stronę i zobaczysz jej wiadomość:tak:

DZIEN DOBEREK, JESTEM PIERWSZA DZIS??

DAWNO NIE SKLADALAM ZYCZEN DLA MALUSZKOW, WIEC NADRABIAM TERAZ - STO LATEK DLA WSZYSTKICH
A DZIS AGATKA KONCZY POL ROCZKU WIEC BUZKA OD LOLA DLA NIEJ:tak:

A JAK KOGOS PRZEGAPILAM TO WIELKIE SORKI:happy:

Emcia pisalam gdzies chyba w samopoczuciu ze czuje sie super bo mam bilety na sobote 7października o 15,20 lecimy do tatusia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie mam pojecia ale nie biore wszystkiego
w sumie z takich wiekszych rzeczy malej tylko wózio
lozeczko tatus kupil i posciel i wszystko co do spania potrzebne
zabiore jak najwiecej ciuszkow troche zabawek i sama nie wiem co jeszcze

Kasiula ja ci cos powiem, tak naprawde to przeciez Emilka rosnie szybko i tak zaraz wyrosnie z tego co teraz nosi! A w Anglii jest tyle sklepow z ciuszkami dla dzieci (i tanich) ze ci oczy z orbit wyskocza!:tak::tak: Bardzo tanie ubranka sa w sklepie ktory nazywa sie PRIMARK tam sa rowniez ciuchy dla doroslych. Czasami jakosc jest taka sobie ale sa tez super! Drugi sklep, ktory ja uwielbiam, nieco drozszy ale warto (jakosc super) to NEXT, naprwde rewelacja - taki wybor ze nie wiadomo za co sie brac!!!:szok::szok: Rowniez niezly jest ADAMS. To moje 3 ulubione! I ceny wcale nie wyzsze niz w polsce a w primark na pewno nizsze (np.za paczke 7 szt. body place tam 3 euro = 12pln!!!) Rowniez w Tesco dostaniesz tanie body i pajacyki itp. A wiem, bo w Irlandii sa te same sklepy, co w Anglii. A Londyn to najlepsze miejsce pod sloncem na zakupy! (bylam kilka razy i naprawde mi sie podobal). No to tylko zostaje zyczyc powodzenia i udanego pobytu! A na pewno bedzie udany! Uwazaj na siebie i Emilcie (moja imienniczke)!:-D:-D:-D:-D:-D Buziaki!:-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
no powodzenie mi sie przyda bo stresa mam jak nigdy
a sklepy te znam bo bylam tam kiedys na wakacjach jeszcze bez malej i robilam zakupy najczescie w primarku i mama mi przysylala paczki z nexta i H&M takze ok damy rade

Do góry