reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Halo,halooo!
Czy ktos jeszcze o nas pamieta???? :elvis:
My 26 wrocilismy z Bg ale dopiero teraz zostalo mi troche czasu i odrazu tu pisze.
Strasznie duzo mam robotu w domu- walizki jeszcze nie rozpakowane do konca,duzo do [prania i prasowania,a Majeczka nie pozwala mi duzo pracowac :tak: ;-) ,woli jak sie nia zajmuje :-)
W Bg bylo fajnie,aczkolwiek zupelnie inaczej jak do tej pory-oczywiscie wszystko zalezalo od Majki- sen,jedzenie i tak dalej.Ogolnie biorac Majka sie nauczyla byc w centrum uwagi i dawala czadu.Rzadko plakala,prawie caly czas sie chichrotala do wszystkich.Moja rodzinka i przyjaciele sa zachwyceni :-) Nasza coreczka ma chyba bardzo dobre usposobienie,bo szybko sie przyzwyczaila do nowych warunkow,w dzien spala wyjatkowo malo( po co tracic dzien) a w nocy calkiem dobrze(pare razy sie zdarzylo ze sie budzila wiecej niz raz czy dwa razy)
A tak wogole to czesto o Was myslalam i tesknilam i chyba nigdy nie nadrobie zaleglosci :-( Ale mam nadzieje ze wszystkie marcowe mamuski i dzieciaczki sa zdrowe i radosne :-) ;-)

reklama
Catherinka ! - czy ty juz uzywasz spacerowki ? Pytam, bo wiem ze masz ROana, tak jak ja. Ja pare dni temu przesadzilam Ole do spacerwoki (co prawda ona jeszcze nie siedzi, ale mozna rozlozyc calkiem na plasko, a zawsze cos wiecej widzi i chwile dluzej wytrzymuje w wozku ;) ) i mam problem. Mianowicie pasy ten dolny jest strasznie krotki i nie ma mozliwosci regulacji, wiec calosc ma zapiecie akurat na wysokosci pachwin Oli i jest to dla niej bardzo niewygodne. U ciebie tez tak jest czy ja mam jakis felerny egzemplarz ??? Co z tym fantem zrobic ?

Czesc Osinka :) Fajnie kogos znanego uslyszec :) Ja ostatnio na forum nie mam czasu .Ola chce mnie miec non-stop kolor :) Nawet na chwile nie moge jej zostawic samej sobie :) Dopiero jak pojdzie spac to mam chwilke dla siebie, a raczej na ogarniecie domu :)
A poza tym jakos to nowe forum mi do gustu nie przypadlo:no: i tez mniej starych znajomych sie odzywa...

Cześć dziewczyny, Wy wróciłyście, a my w niedzielę wyjeżdżamy. Jedziemy ( a dokładnije lecimy) do Szwecji na dwa tygodnie, ale będę miała tam dostęp do netu, więc powinnam być na bieżąco.
Trochę jestem przerażoną podróżą.Mamy beznadziejne połączenia i wyjdzie nam cały dzień w podróży. Mam tylko nadzieję, że Kinga jakoś to zniesie.

Aniam, moja Agata też stała się zaborcza, muszę być obok niej i koniec :) oddycham swobodniej jak uśnie, no i jak ja nie padnę razem z nią o 20-stej :)

my pucujemy dom w weekend, wieczorami mi się nie chce tłuc po domu

reklama
Osinka, a jak z niania? BO nie jestem w temacie. Ostatnio jak czytalam to szukalas nowej. I jak w koncu , zmienilas ?

szukam nowej, ciężko teraz, bo wszystkie zajęte, a nie chcę nikogo nie sprawdzonego

moglabym mieć od ręki jedną nianię, ale ona pali i już w.g mnie odpada, wiem, że będziee palić, bo to nałóg i nic tego nie zmieni, szkoda, bo podobno jest ekstra

Do góry