reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Aniam pisze:
CHolera :mad: , wczoraj zostawilam meza z Ola na poltorej godziny. Wracam a tu Ola sama placze strasznie w lozeczku, gola !!! a maz w drugim pokoju sobie siedzi :mad: !!! Stwierdzil, ze mala juz od 40 minut tak placze wiec ja rozebral bo sie od placzu spocila ! i nie ubral jej juz ani nawet niczym nie przykryl tylko polozyl na brzuchu i biedne dziecko tak lezalo i plakalo :mad: ! Przez godzine ja tulilam a ona co jakis czas jeszcze poszlochiwala. i dzisiaj jest przeziebiona, katar z noska sie leje, oczy zalzawione... :mad:
Cholerni faceci !!! :mad: :mad: :mad:

w ogole coraz gorzej nam sie uklada, zastanawiam sie co gorsze dla dziecka- srednia atmosfera w domu i zarobiona matka (bo wiekszosc sama musze robic) ale z ojcem czy chowanie sie z matka i dziadkami za to bez ojca ???

Boże... Aniam zabiłabym za coś takiego...
Twój mąż to chyba serca nie ma... współczuję Ci strasznie!!!!

ja chyba wybrałabym opcję nr 2

reklama
och biedna aniam :( nie wiem co poradzic, chyba wazniejsze dobro dziecka...niezaleznie jak by to mialo sie rozlozyc z ojcem, czy bez...

mamooli: ja nie w temacie jestem ::) ale trzymam kciuki bo widze ze cos sie dzieje! :) wszystko bedzie dobrze, pojedziecie, wypocznieci i wrocicie do formy! na pewno :)

benita: jak ci zazdroszcze tego morza, rybki, plazy... :) baw sie dobrze i masymalnie wypocznij!

a u nas po staremu, nic sie nie dzieje (no tylko ta praca, remont) i bartek gada jak najety "dadada", "bababa" itp. czasem zaluje ze sie tak rozgadal, i to z dnia na dzien ::) :D

Aniam jak przeczytałam Twojego posta to sama sie zdenerwowałam, nie powinnam oceniac Twojego męża ale naprawdę nie rozumiem jak On mógl się tak zachować. Jak to piszę to ręce mi trzęsą :(
Dobro Twojego dziecka jest najważniejsze, chyba nie chcesz żeby Ola cierpiała, a wczorajszy dzień ewidentnie pokazał że tak jest. Chyba że coś się poprawi

Dziewczyny baaardzo dziękuję za życzenia w imieniu mojego JUŻ PÓŁROCZNEGO SYNKA!!!!!! Nawet nie wiem kiedy to zleciało, spędzam z nim tyle czasu, a ciągle mi go mało. Kocham nad życie te moje 9 kg szczęścia.

Aniam mysle ze powinnas powaznie porozmawiac z M i zapytac jak mogl tak zrobic?
Wytlumaczyc ze jak placze dziecko to trzeba tak kolo niego latac zeby mu dogodzic a polozenie Oli samej w lozeczku jeszcze na golasa to juz szczyt!Masakra wspolczuje Aniam i trzymam kciuki za corcie zeby wyzdrowiala.

reklama
Aniam no rzeczywiscie cos mu nie wyszlo, ja nie weim ze czasami ludziom wyobrazni brakuje przeciez nasze maluszki to tez ludzie...i tak sie je powinno traktowac i chyba nic w tym skomplikowanego ze jak czloweik placze to trzeba sie nim zajac, kurde no wystarczy troche pomyslec...trzymaj sie, nie bede Ci za duzo doradzac bo to Ty najlepiej wiesz jak jest miedzy Wami i podejmiesz sluszna decyzje, ja tez stoje przed waznymi wyborami i wiem ze nikt tego za mnie nie zrobi!! tak wiec trzymaj sie cieplutko, cioteczki z bb jak zwykle wspieraja!!  :)  :)   :)

LOLCIA usciskaj Twojego brzdaca na to pol roku ;)

Do góry