reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie dziewczyneczki!!!!!!!!!!
A my na wakacjach w Warnie u mamusi ;D .Chodzimy sobie na spacerki,na plaze,wieczorkami jak Majeczka zasnie to zostawiamy z babcia a my wychodzimy nad morzem na piwko i rybke i wogole jest super!!!!!!!!
Pare dni przed naszym wyjazdem przyjechal do nas tesc a raczej sie przeprowadzil ,wiec mialam niezly zapieprz,bo mialam duuuuuzo do prania i sprzatania.Dlatego tak dlugo nie bylo mnie na foru, i juz od paru dni si zbieram do \was zerknac i cos napisac.
Pozdrowionka i caluski dla wszystkich bombelkow i dla Was mamuski :-* :)
NI wiem czy zdarze przeczytac wszystko co napisalyscie,bo pewnie jest tego sporo.Do Pl wracamy 26 wrzesnia .
Majeczka zdrowa i wesola-zrobila furore bo do wszystkich sie smieje jak szalona.Juz raczkuje do tylu :D ;D ,stoi na kolanach i bardzo smiesznie sprezynuje :D

reklama
Benita - wypoczywaj, wypoczywaj
a dzieciaczki na wakacjach też są weselsze - pewnie dlatego, że rodzice wtedy bardziej wyluzowani :)

oj mam nadzieję żę się wyluzuję na wakacjach...
póki co nadal kłębek nerwów ze mnie i nic na to nie poradzę ::)

a, i do tego cholernie przeziebiony kłębek ::)

CHolera :mad: , wczoraj zostawilam meza z Ola na poltorej godziny. Wracam a tu Ola sama placze strasznie w lozeczku, gola !!! a maz w drugim pokoju sobie siedzi :mad: !!! Stwierdzil, ze mala juz od 40 minut tak placze wiec ja rozebral bo sie od placzu spocila ! i nie ubral jej juz ani nawet niczym nie przykryl tylko polozyl na brzuchu i biedne dziecko tak lezalo i plakalo :mad: ! Przez godzine ja tulilam a ona co jakis czas jeszcze poszlochiwala. i dzisiaj jest przeziebiona, katar z noska sie leje, oczy zalzawione... :mad:
Cholerni faceci !!! :mad: :mad: :mad:

w ogole coraz gorzej nam sie uklada, zastanawiam sie co gorsze dla dziecka- srednia atmosfera w domu i zarobiona matka (bo wiekszosc sama musze robic) ale z ojcem czy chowanie sie z matka i dziadkami za to bez ojca ???

anian sostro moja astralna, dzięki
trzymaj jeszcze te kciuki przez najbliższe dni ::)

Aniam normalnie dramat!! niewiem czym tu wytłumaczyć zachwanie Twojego mężą ::)
kurcze, przecięż to Jego dziecko! powinno mu zależeć chyba na Oli............
trzymaj się! i oby katar szybko przeszedł

A mi sie też nie chce gadac facet mój też przegioł pałe i przez jego mamuśke młody płakał godzine. jestem tak wkurzona że bym nakleła a pisac też mi sie dziś o tym nie chce. napisze jutro jak mi tylko przejdzie a jednym słowem nasi faceci to bezmuzgi. wrrrrrrrrrrrrr

reklama
Aniam... bez komentarza... czasem sposób myślenia facetów mnie poraża...

Mamaoli, cały czas trzymamy z Filipkiem kciuki!

Benita, witamy! :) Super, że wakacje się udają!

Do góry