reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

mamaoli pisze:
niestety... coraz częściej slyszę o oszustach na allegro ::)

karolkaz mam nadzieje że odzyskasz kase

Mamaoli- to na szczęście było za pobraniem, ale co jest dziwne że dzisiaj dostałam emaila od tego sprzedawcy że jutro dostanę przesyłkę . a popołudniu przeczytałam że aukcja została anulowana przez pracownika allegro. Więc nie wiem co jest grane. I co najgorsze ze strony allegro nie było żadnego info. Jetem zła wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mad: :mad: :mad:

reklama
Ja się też ostatni zdołowałam na allegro. Chciałam wywołać zdjęcia (termin realizacji: 1 dzień) i zdjęcia doszły do mnie po 8 dniach przy czym część prześwietlona, poucinana faktem jest że były do d***. Odesłałam je, poczekałam na kasę 2 tygodnie, i wczoraj znowu sobie kupiłam odbitki i okazało się, że to ten sam facet...zajarzyłam jak już wysłałam kasę. Teraz zastanawiam się jak będzie z tymi zdjęciami...
A tak poza tym to uwielbiam tam kupować ciuszki dla Małej ;)

karolkaz może dostaniesz jutro te perfumy, już kiedyś tak miałam :)

Wow, ale mamy dziś dużo jubilatów!
Składamy życzonka:
Dwóm Kubusiom, Jasiowi, Patrycji, Aleksandrowi i Dorotce

tak wiec dzieciaczki: duzo radosci i usmiechu !!! i rzeki mleka :D

a ja szukam dla malego obrazka z aniolem strozem nad lozeczko i nie moge znalezc :( na allegro sa tylko 3 takie obrazki i do tego jakos mi nie podpasowaly... znacie jakies strony z dewocjonmaliami??

Wszystkim jubilatom życzę dużo, dużo zdrówka i duzo dużo słonca.
PS. mamo oli zdjęcia chciałam powklejać już dwano ale jakoś nie mogę się zebrać. Na dniach przedstawie Wam moja kózkę :laugh:

o matko przymusowy odpoczynrk od bb wacale mi sie nie podoba :mad:
co do allegro to tez mam do niego slabosc czasem sie boje ze ktos mnie oszuka jeszcze mi sie to nie zdrazylo ale ciuszki tam kupuje pomimo tego ze mam ich duzo no ale sa takie okazyjne ceny ze jak tu nie kupic ;D

Przed chwilką moja przyjaciółka pojechała do szpitala rodzić :D może dzisiaj przywitamy nowe maleńkie przekochane życie wśród nas. Ma urodzić córeczke Majeczke Qurcze mam nadzieje, że pojdzie jej gładko i na tyle ile to możliwe bezbolśnie.
Pisze wam o tym bo bardzo to przeżywam i ch..... mocno mnie to wzruszyło tak mi się przypomniało jak ja szłam do szpitala. Też był taki słoneczny dzień ( tylko śniegu było pełno) i tak strasznie czekałam ,żeby zobaczyć Kubka a teraz śpi sobie słodko koło mnie moje największe szczęście i ma już ponad pół roku jak ten czas leci.
Trzymajcie za nią kciuki żeby wszystko było wporządku i żeby ona też mogła cieszyć się swoją Majeczką

aqua: no pewnie ze bedziemy trzymac!!

ja tez ostatnio bardzo czesto mysle o tym dniu kiedy bartus pojawil sie wsrod nas ::) do tej pory nie moge pojac tego , jak cudownie jest to wszystko zaplanowane, ze mimo wszystko dzieciatko samo kieruje nami-tym kiedy ma przyjsc... och cud zycia poprostu ::)

niech jej gladko i szybko pojdzie!!
niedlugo sama usiadzie kolo lozeczka i powie " tak niedawno to bylo..." :)

reklama
i my dołanczamy do życzeń
dużooo zdrówka i słoneczka wszystkim solenizantom dzisiejszym!!!!!!!!!!!!!

moje dzieci noc przespały dziś bez problemu
za to ja i M ledwo żyjemy ::)
no i wookolo wszyscy wyzaziębiani też

Do góry