reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
dziewczyny czy któraś z Was kup[uje szczepionki skojarzone? Bo ja do tej pory kupowałam hib i kosztowała ok.120 zł. A teraz teściowa wykupiła mi recepte i zapłaciła 40 zł. I nie wiem czy to pomyłka czy inna szczepionka?

lolcia w karcie szczepipeń lub książeczce zdrowia masz nazwę szczepionki, którą szczepiłaś. Sprawdź to, bo może zrobili promocję i wyprzedają za bezcen ???
Ja za Infernrix IPV+Hib płacę ok. 130zł. Tzn. płaciłam, bo teraz czeka nas "tylko" żółtaczka :)

A my z Amelcią dziekujemy bardzo za życzenia i życzymy wszystkim dzieciaczkom sto lat!!! I pozdrawiamy serdecznie wszystkie mamusie.
Ja nie często udzielam się na forum ale czytam Was codziennie, faktycznie to nałóg :laugh:

Nastka a może pokazesz nam Amelkę na wątku zdjęciwym ?? :)

mój M tez przeziębiony na calego, a ja siedzę wyubierana po szyje i trzęse się z zimna.........

lolcia dziękujemy za buziaki :)
mam nadzieje że dzisiejsza noc bedzie troche lepsza ::)

czytalyście już informacje o tym żę forum będzie nieczynne!
od nocy 15 do 17 września

przymusowy odpoczynek od BB ;D
szkoda,
będę się juz musiała 15-stego z Wami pożegnać
bo 18 rankiem wyjeżdżam ::)

Tak zauważyłam już info o przymusowej przerwie.

Ja się własnie mega wkurzyłam mianowicie: wczoraj pierwszy raz w życiu zakupiłam na allegro perfumki dostałam maila z potwierdzeniem a dzisiaj patrzę że aukcja została anulowana. Wściekłam się, mało tego teraz się boję , przecież podane są moje dane. wrrrrrrr.......... :) :) :) :) w tym kraju to wszystko jest tak oszukańcze że brak mi słów. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Napisłam maila do obsługi klienta i czekam na odpowiedź).

reklama
Do góry