reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ja miałam termin najpierw 11marca potem 15 marca potem 8 marca potem 8 marca teraz już 4 marca niedługo załapię się na luty ;D

Mój Rafał od tygodnia na urlopie i ciągle jesteśmy w rozjazdach... Nie nadążam z czytaniem wszystkiego.
Dziś przeczytałam życzenia nauczycielskie i bardzo za nie dziękuję, choć od miesiąca jest mi dany odpoczynek.

Jutro wyruszamy do babci i ... jak wrócę, to znów będę nadrabiać zaległości forumowe.
Serecznie Was pozdrawiam i do następnego ;)

Jutro też odbieram wyniki tarczycowe, mam nadzieję, że nic negatywnego mi nie wykażą. Uściski.
K & R & Syn/Córeczka

reklama
Rany, ja ostatnio znowu mam jakies dziwne sny, czasem sni mi sie rodzina w niezwyklych sytuacjach, wczoraj snilo mi sie ze urodzilam czworaczki! ::) i nie wiedziec czemu zrobilam im miesce na pralce w lazience, a dzis na chwilke obudzil mnie czyjs glos, ktory wolal mnie po imieniu- to bylo lekko przerazajace, maz spal, sprawdzilam, a wyraznie uslyszalam jak ktos mnie wola, to chyba musialo byc we snie, ale bylo tak rzeczywiste, ze dlugo rozgladalam sie po pokoju, kto to mogl byc. No ale oprocz nas w sypialni tylko nasz pies. Jak snimy, to wiemy ze to jest tylko sen, a ja to slyszalam najzupelniej realnie, na jawie.Co sie dzije???Tez tak macie?

Do tego jak sobie podliczylam ile kosztowalyby mnie ubrania (zestaw podstawowy), ktore nie tylko chcialabym, ale wlasciwie powinnam sobie kupic, zeby wygladac jak czlowiek (ostatnio coraz czesciej chodze w dresach meza, ale w nich wygladam jak hipopotam), to cena, 1000 zl, przerazila mnie- to moja pensja. No i co tu zrobic?Chyba kupie tylko jedna spodnice i koszule. Na bielizne juz nie starczy. :(

Do góry