reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
sylwia532 pisze:
magusia nudno i smutno,zreszta jak w kazdy weekend-maz daleko,wraca gdzies na swieta i co tu robic?w tygodniu czas leci to sie skoczy tu to tam a tak.........ale sie bardzo ciesze bo wraz z ruchami przeszlo mi rzyganko

Ja tez kazdy weekend sama w domu. Poszlabym na spacer ale samemu to zadna przyjemnosc. Zeby chociaz moj mama blisko byla... :-[

agao a dlaczego mileliby ci zabic i kto?

W weekendy zawsze pustka na forum. W sobote jeszcze ale w niedziele nie ma zywej duszy. U mnie dochodzi 6 godzinna roznica czasu wiec moze to tez ma jakis wplyw na moje spostrzezenia;)

A dla mnie jest to wkurzajacy weekend...Na dodatek na co mam ochote w tej Angli nic nie ma!chyba szlak mnie trafi dzisiaj a na dodatek nikt nie chce mnie zrozumiec dlaczego wszyscy musza mnie wkurzac?Chcialabym tez zeby moja mama byla blisko!!!!tak bardzo za nia tesknie...

magussia ja mialam z mezem jechac do irlandii ale sie nie zdecydowalam,balam sie rodzic w obcym kraju i pojechal sam-zarobic na mieszkanko,ja tez za mama tesknie-tylko ze moja patrzy na mnie z gory.............z nieba...........

Aha...a ja bede rodzic w Anglii bo tutaj teraz jestem z chlopakiem wolalabym chyba w polsce ze wzgledu na rodzinke,ale mama obiecala ze przyhedzie do mnie na moj porod wiec moge tutaj rodzic ::)ale i tak sie boje obiecala mi tez ze bedzie przy moim porodzie wiec podtrzymuje mnie to na duchu...
Z powodu twojej mamy przykro mi :( ale wiedz ze jest z toba i napewno czuwa aby bylo wszytsko wporzadku...z pewnoscia cieszy sie ze bedzie babcia i ma taka coreczke.
Mysl pozytywnie i nie zamartwiaj sie...

reklama
Moja mama tez daleko i ma przyjechac na miesiac w marcu. Modle sie tylko zeby dostala wize. Chcialabym bardzo zeby byla blisko.
Nieststy tak to juz jest na tej emigracji ze sie teskni i teskni. I tak jak dzis siedze sama w domu a moglabym z mama buszowac po sklepach dla maluszkow, wpasc na obiadek. A tu dupa sam jeden czlowiek.
Sylwia przykro mi bardzo z powodu Twojej mamy ale oni tam w gorze wszystko widza i nad nami czuwaja. Mi zawsze w waznych momentach mojego zycia sni sie moj tato.
Czy dobrze pamietam mieszkasz z tesciami?

Do góry