reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
sylwia532 pisze:
magusia nudno i smutno,zreszta jak w kazdy weekend-maz daleko,wraca gdzies na swieta i co tu robic?w tygodniu czas leci to sie skoczy tu to tam a tak.........ale sie bardzo ciesze bo wraz z ruchami przeszlo mi rzyganko

Ja tez kazdy weekend sama w domu. Poszlabym na spacer ale samemu to zadna przyjemnosc. Zeby chociaz moj mama blisko byla... :-[

agao a dlaczego mileliby ci zabic i kto?

W weekendy zawsze pustka na forum. W sobote jeszcze ale w niedziele nie ma zywej duszy. U mnie dochodzi 6 godzinna roznica czasu wiec moze to tez ma jakis wplyw na moje spostrzezenia;)

A dla mnie jest to wkurzajacy weekend...Na dodatek na co mam ochote w tej Angli nic nie ma!chyba szlak mnie trafi dzisiaj a na dodatek nikt nie chce mnie zrozumiec dlaczego wszyscy musza mnie wkurzac?Chcialabym tez zeby moja mama byla blisko!!!!tak bardzo za nia tesknie...

magussia ja mialam z mezem jechac do irlandii ale sie nie zdecydowalam,balam sie rodzic w obcym kraju i pojechal sam-zarobic na mieszkanko,ja tez za mama tesknie-tylko ze moja patrzy na mnie z gory.............z nieba...........

Aha...a ja bede rodzic w Anglii bo tutaj teraz jestem z chlopakiem wolalabym chyba w polsce ze wzgledu na rodzinke,ale mama obiecala ze przyhedzie do mnie na moj porod wiec moge tutaj rodzic ::)ale i tak sie boje obiecala mi tez ze bedzie przy moim porodzie wiec podtrzymuje mnie to na duchu...
Z powodu twojej mamy przykro mi :( ale wiedz ze jest z toba i napewno czuwa aby bylo wszytsko wporzadku...z pewnoscia cieszy sie ze bedzie babcia i ma taka coreczke.
Mysl pozytywnie i nie zamartwiaj sie...

reklama
Moja mama tez daleko i ma przyjechac na miesiac w marcu. Modle sie tylko zeby dostala wize. Chcialabym bardzo zeby byla blisko.
Nieststy tak to juz jest na tej emigracji ze sie teskni i teskni. I tak jak dzis siedze sama w domu a moglabym z mama buszowac po sklepach dla maluszkow, wpasc na obiadek. A tu dupa sam jeden czlowiek.
Sylwia przykro mi bardzo z powodu Twojej mamy ale oni tam w gorze wszystko widza i nad nami czuwaja. Mi zawsze w waznych momentach mojego zycia sni sie moj tato.
Czy dobrze pamietam mieszkasz z tesciami?

Do góry