reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
maggusia ale wiesz jak to marudzenie sie miło czyta
jak to dobrze byc tu znowu wiecie ze duzo szukalam i
nigdzie nie ma tylu informacji wątków i uczestników
forum jak na tym naszym super no nie

ja się zastanawiam czy po kolejnym badaniu nie dowiem się że termin mam na luty bo z badania na badanie mam wcześniejsze, podobno w 22 tygodniu jest najbliższe prawdy więc może sie okaże że luty, najpierw mialam 15 marca potem 11 potem 8 potem 8 ostatnie badanie wskazuje na 4 marca ::)

Moj pepek narazie siedzi na swoim miejscu. Pytio- ja Cie po prostu podziwiam- dla mnie powierzchowne porzadki w naszym 2 pokojowym mieszkaniu to wejscie na Everesta Ty wysprzatalas caly domek!!!!!!
A moj maz sie chwali zdjeciami usg przed kolezankami w pracy ( a tymi slubnymi nie) i strasznie przezywa to ze dzidzia mnie kopie , chyba nawet bardziej niz ja! Icaly czas nianczy mnie jakbym byla malym dzieckiem- np. zakrywa mi wystajace plecy, kaze ubierac czapke i rekawiczki- Boze gorzej niz moja mama!!!!!

A ja z kolei slyszalam, ze im bardziej zaawansowana ciaza to mniej dokladny termin porodu- bo po prostu zaczynaja sie zwykle roznice w wielkosci dzieci- jedne urodza sie wieksze a inne mniejsze. Mi tez ostatnio wychodzilo z badania, ze termin to nie 28 marca a 19 marca, ale nawet lekarz niczego w ksiazeczce ciazy nie zmienial, bo po pierwsze to wlasnie dzidzia moze byc wieksza od przecietnej, a po drugie mozliwy jest blad w badaniu usg- nawet do dwu tygodni.

No to faktycznie jestem dziwna co do wystajacych pepkow-wszystkim moim kolezankom tez sie to nie podoba.moj tez jeszcze schowany ale nie tak jak przed ciaza................

mój też kupił mi kurtko-płaszcz do kolan z wielkim zapinanym pod brodę kołnierzem z misiem czy tam sztucznym futrem od środka też full misia i do tego kaptur z misiem niestety mam rozmiar XL zeby brzusio jak urośnie się zmieścił a normalnie nosze 36/38 i powiedział mi że kupi mi gacie pod pachy i do kolan oraz niedługo juz czapka i rękawiczki ;) sam ma włosy na 1 cm przystrzyżone no i nosić czapę zaczyna szybko, nie nawidzę czapek :mad:

reklama
Dziewczynki zgłosiłam do konkursku "Ach,śpij kochanie" Mojego bratanka - Gabriela. Jest na zdjęciu nr. 96 - GŁOSUJCIE :) Hehehe, nie chcę wywierać presji, ale jak Wam się podoba ten Nasz Aniołeczek to możecie głosować :) Dziękuję za uwagę :)

Do góry