reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
maggusia ale wiesz jak to marudzenie sie miło czyta
jak to dobrze byc tu znowu wiecie ze duzo szukalam i
nigdzie nie ma tylu informacji wątków i uczestników
forum jak na tym naszym super no nie

ja się zastanawiam czy po kolejnym badaniu nie dowiem się że termin mam na luty bo z badania na badanie mam wcześniejsze, podobno w 22 tygodniu jest najbliższe prawdy więc może sie okaże że luty, najpierw mialam 15 marca potem 11 potem 8 potem 8 ostatnie badanie wskazuje na 4 marca ::)

Moj pepek narazie siedzi na swoim miejscu. Pytio- ja Cie po prostu podziwiam- dla mnie powierzchowne porzadki w naszym 2 pokojowym mieszkaniu to wejscie na Everesta Ty wysprzatalas caly domek!!!!!!
A moj maz sie chwali zdjeciami usg przed kolezankami w pracy ( a tymi slubnymi nie) i strasznie przezywa to ze dzidzia mnie kopie , chyba nawet bardziej niz ja! Icaly czas nianczy mnie jakbym byla malym dzieckiem- np. zakrywa mi wystajace plecy, kaze ubierac czapke i rekawiczki- Boze gorzej niz moja mama!!!!!

A ja z kolei slyszalam, ze im bardziej zaawansowana ciaza to mniej dokladny termin porodu- bo po prostu zaczynaja sie zwykle roznice w wielkosci dzieci- jedne urodza sie wieksze a inne mniejsze. Mi tez ostatnio wychodzilo z badania, ze termin to nie 28 marca a 19 marca, ale nawet lekarz niczego w ksiazeczce ciazy nie zmienial, bo po pierwsze to wlasnie dzidzia moze byc wieksza od przecietnej, a po drugie mozliwy jest blad w badaniu usg- nawet do dwu tygodni.

No to faktycznie jestem dziwna co do wystajacych pepkow-wszystkim moim kolezankom tez sie to nie podoba.moj tez jeszcze schowany ale nie tak jak przed ciaza................

mój też kupił mi kurtko-płaszcz do kolan z wielkim zapinanym pod brodę kołnierzem z misiem czy tam sztucznym futrem od środka też full misia i do tego kaptur z misiem niestety mam rozmiar XL zeby brzusio jak urośnie się zmieścił a normalnie nosze 36/38 i powiedział mi że kupi mi gacie pod pachy i do kolan oraz niedługo juz czapka i rękawiczki ;) sam ma włosy na 1 cm przystrzyżone no i nosić czapę zaczyna szybko, nie nawidzę czapek :mad:

reklama
Dziewczynki zgłosiłam do konkursku "Ach,śpij kochanie" Mojego bratanka - Gabriela. Jest na zdjęciu nr. 96 - GŁOSUJCIE :) Hehehe, nie chcę wywierać presji, ale jak Wam się podoba ten Nasz Aniołeczek to możecie głosować :) Dziękuję za uwagę :)

Do góry