reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

fionka pisze:
mój mały łobuziak Maciuś smoczków nie lubi i nie ma mowy o wetknięciu mu smoka do buzi, bo kończy sę to awanturą (czyli skutek dokładnie odwrotny od zamierzonego)

dziewczyny czy wasze dzieci przesypiają w miarę sprawnie noc? bo mój synek sprawia wrażenie, że spać nie musi prawie wacale za to jeść może naokrągło

witaj Fionka!!! fajnie, że jesteś znowu z nami :)
moja Agata zasypia o 21:30, budzi się ok. 24 i 3 na jedzenie, - ostatnio spała kilka razy po 5 godzin w nocy

reklama
chyba za wcześnie napisałam o tym smoczku, był kochany przez 5 minut, teraz jagoda podnosi alarm jak smoczek jest w zasięgu jej wzroku..za to łapki w buzi ukochane ;)

ja troche zmienie temat: dziewczyny jak teraz wkleja sie suwaczki?? bo wchodze na "moj profil" i za cholere nie umiem bo tam cos nazmieniane jest

fionka..chyba założymy klub małych głodomorków..jagunia przez 3 tygodnie przytyła 1410 gram, naszczęście nie mamy problemów ze spaniem, w nocy mała je co ok 3 h..

po czym poznajecie ze wasze dziecko jest juz najedzone?? ::) czy moze pozwalacie zasypiac im przy piersi. moja to zssalaby cysia naokraglo,nawet jak sam jej wypadnie,po probie odlozenia do wozka czy lozeczka jest wielki placz. ::)

slinis sie zaczela no i te piastki rowniez w buzi-tak glosno zsie ze w nocy mnie budzi i ja wiem ze czas karmienia.
smoczek po zasnieciu jest wypluwany

co do podpisu, to dowiem się ale w poniedziałek...

jutro o 6 jadę do szkoły...
wyć mi się chce...
ale jeszcze tylko 4 zjazdy

musze wytrzymać...

reklama
Do góry