reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
dziewczyny, trochę posprzątałam

to znaczy: połączyłam kilka wątków ze sobą - połączonych tematycznie a juz ostatnio nie używanych

do wyprawki wrzuciłam to co z wyprawką sie wiązało
do list mam (tej nieprzyklejonej) wrzuciłam wszyskie powitania mam które pojawiał ysię od roku u nas (już roku :) )
żadnych wiadomości nie usuwam :)

Azik - moderatorko nasza :) : czemu do wątku ze zdjęciami można się dostąc tylko przez linka - możesz to zgłosić Adminom lub cosik z tym zrobić?

pewnie dlatego że cała reszta jest utajniona

coś za coś

bezpieczeństwo

może znajdą na to sposób

Agao pojechala do rodzicow na jakies 2-3 miesiace i byc moze na razie nie ma dostepu do kompa.
Bylysmy razem na spacerku w Lazienkach i jestem od wrazeniem wielkosci Olka-ledwo sie w wozku miesci a przeciez od mojej Oli tylko 2,5 tygodnia starszy :)

Mamusie z Wawy i okolic- a moze spotkalybysmy sie kiedys w jakims parku?

reklama
Aniam - jestem "za" - do końca czerwca mieszkam w W-wie - mieszkam blisko Łazienek, Pól Mokotowskich, Królikarni - do wyboru do koloru ;)

Do góry