reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Korzystajac z okazji chcialabym Was zawiadomic, iz udalo mi sie namowic Joasie Azik na pomoc w moderowaniu tego forum :-)

Aby ulatwic Jej zadanie, na poczatku "posprzatalam" niektore tematy, laczac je z watkiem URODZINY I GRATULACJE. Rowniez na prosbe Asi powstalo zamkniete forum w Albumie Rodzinnym. Uwaga - forum na ktorym jestesmy teraz jest dostepne dla wszystkich.

Pozdrawiam Was i dziekuje za mila goscine :-)
Magdalena

osinka te nasze spiochy ;) ::)-co do zdjecia moj siedzial na taboreciku a tata trzymal go za kregoslup i szyje...........widac minimalnie dwa paluchy meza :mad: faktycznie ze lepiej i w sumie powinni klasc takiego maluszka.oczka musza byc otwarte.my mamy jeszcze problem-okreslenie koloru oczu i wzrost tez sie podaje???z kolorem oczu klopot-smark jeszcze sobie nie wybral ;D ;)

catherinka ja wchodze tylko przez tego linka,ale magda podala ze zdjecia sa w dziale "ZWIAZKI RODZINNE" w watku "ALBUM RODZINNY",ale tam tego nie ma i tylko przez ten link

sylwia z tego co widzę to cały wątek "Album rodzinny" jest utajniony i jak jesteś zalogowana to możesz wejść tylko do naszych zdjęć ;)

nie moge znalezc watku album rodzinny
wchodzenie do zdjec to teraz dla mnie dluga droga-znalezc linka potem cos i dopiero zdjecia ::)
wy tez tak macie?

sylwia532 pisze:
nie moge znalezc watku album rodzinny
wchodzenie do zdjec to teraz dla mnie dluga droga-znalezc linka potem cos i dopiero zdjecia ::)
wy tez tak macie?

zapisz sobie w ulubionych, wtedy będziesz miała szybki dostęp...

Witam.Mój Kubuś urodził sie 7.03. -ważył 3 580 i mierzył 55 cm. Pozdrawiam zapracowane Mamusie,  :laugh: Aga

reklama
Do góry