reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Korzystajac z okazji chcialabym Was zawiadomic, iz udalo mi sie namowic Joasie Azik na pomoc w moderowaniu tego forum :-)

Aby ulatwic Jej zadanie, na poczatku "posprzatalam" niektore tematy, laczac je z watkiem URODZINY I GRATULACJE. Rowniez na prosbe Asi powstalo zamkniete forum w Albumie Rodzinnym. Uwaga - forum na ktorym jestesmy teraz jest dostepne dla wszystkich.

Pozdrawiam Was i dziekuje za mila goscine :-)
Magdalena

osinka te nasze spiochy ;) ::)-co do zdjecia moj siedzial na taboreciku a tata trzymal go za kregoslup i szyje...........widac minimalnie dwa paluchy meza :mad: faktycznie ze lepiej i w sumie powinni klasc takiego maluszka.oczka musza byc otwarte.my mamy jeszcze problem-okreslenie koloru oczu i wzrost tez sie podaje???z kolorem oczu klopot-smark jeszcze sobie nie wybral ;D ;)

catherinka ja wchodze tylko przez tego linka,ale magda podala ze zdjecia sa w dziale "ZWIAZKI RODZINNE" w watku "ALBUM RODZINNY",ale tam tego nie ma i tylko przez ten link

sylwia z tego co widzę to cały wątek "Album rodzinny" jest utajniony i jak jesteś zalogowana to możesz wejść tylko do naszych zdjęć ;)

nie moge znalezc watku album rodzinny
wchodzenie do zdjec to teraz dla mnie dluga droga-znalezc linka potem cos i dopiero zdjecia ::)
wy tez tak macie?

sylwia532 pisze:
nie moge znalezc watku album rodzinny
wchodzenie do zdjec to teraz dla mnie dluga droga-znalezc linka potem cos i dopiero zdjecia ::)
wy tez tak macie?

zapisz sobie w ulubionych, wtedy będziesz miała szybki dostęp...

Witam.Mój Kubuś urodził sie 7.03. -ważył 3 580 i mierzył 55 cm. Pozdrawiam zapracowane Mamusie,  :laugh: Aga

reklama
Do góry