reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
i ja po wizycie-wszystko ok.gin mnie zaprasza za 2 lata ;)
oj nieprzyjemnie bylo nieprzyjemnie ::)

a ja mam pytanko o watewk ze zdjeciami-zostal przeniesiony do ZWIOZKOW RODZINNYCH-i tam nie moge znalezc,po prostu nie widze watku-ALBUM RODZINNY ::)

my bylismy z malym u fotografa po zdjecie na paszport,ale sie umeczylam .............................. nie moglam swojego smarka obudzic ;)

zaraz na spacerek

wlasnie kinga tak sie zastanawialam co u nich.a jeszcze monika.pk???

sylwia532 pisze:
i ja po wizycie-wszystko ok.gin mnie zaprasza za 2 lata ;)
oj nieprzyjemnie bylo nieprzyjemnie ::)

a ja mam pytanko o watewk ze zdjeciami-zostal przeniesiony do ZWIOZKOW RODZINNYCH-i tam nie moge znalezc,po prostu nie widze watku-ALBUM RODZINNY ::)

my bylismy z malym u fotografa po zdjecie na paszport,ale sie umeczylam .............................. nie moglam swojego smarka obudzic ;)

zaraz na spacerek

wlasnie kinga tak sie zastanawialam co u nich.a jeszcze monika.pk???

Sylwia, my byliśmy z Agatą przed dlugim weekendem u fotografa! Za nic w świecie moja glisda nie chciała się obudzić!! robiliśmy wszystko! :) W końcu babeczka zrobiła zdjęcie "na śpiąco", ale nie była pewna, czy mi takie zdjecie uznają w urzędzie - musielismy zrezygnować. ;) W nast. tygodniu zrobimy drugie podejście :)

Jak fotograf robił zdjęcie Twojemu smykowi? na Twoich rękach czy na białej poduszce? (to podobno prawidłowo jest)

jak próbuję wejść w załączniki to pojawia mi się napis, że "nie mam dostępu do załączników i obrazków w tym dziale" - też tak macie ???

reklama
U mniie wąttek zdjęciowy działa, wchodziłam przez tego linka: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,6540.675.html

Mokkate, chyba na Twoim miejscu faktycznie poszłabym do trzeciego lekarza, skoro tak dwie skarjnie różne opinie... ::) Przynajmniej będziesz mogła być spokojna, sprobuj może do jakiegoś poleconego przez kogoś?

A jeśli chodzi o skierowanie na usg, to dostaliśmy od pediatry, bo jeszcze w szpitalu kazali zroibć w szóstym tygodniu, więc idziemy w przyszłym, ale oczywiście nie państwowo, bo w przychodni termin mieli na ... lipiec...

Do góry