reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Mam taki problem ,że zniknęła mi z forum opcja odpowiedz nie mogę wysłać na forum żadnej wiadomości, mogę wejść tylko w czyjść profil i wysłąć prywatną wiadomość do tego użytkownika , czyli tak jak to teraz właśnie robię.Co powinnam zrobić wtakiej sytuacji, czemu tak mi się dzieje , sama do tego doprowadziłam, czy może ktoś mnie jakoś zablokował?

dostałam dzis taka wiadomosc od SUSZI
słuchajcie jak jej pomóc bo ja sie na tym kompletnie nie znam jeśli wiecie to piszcie szybko
liczymy na waszą pomoc :)

reklama
i ja ni pomoge nie znam sie
mam nadzieje ze mi sie takie cos nie przytrafi bo normalnie bym sie zalamala-bez was jak bez reki ;)

Chyba już mogę wysyłać, tyle ,że wtrybie szybkiej odpowiedzi, włączyłam taką opcję przed chwilą w moim profilu, po tym jak si ę zorientowałam,że wcięło też gdzieś zdjęcie kazika ,które się zawsze wyświetlało przy moim loginie, ja już nic nie wiem , nic tam wcześniej nie ruszałam, nie wiem czemu się tak pozmieniało i nie umiem teraz tego zdjęcia wstawić , jak to się robiło?

sylwia532 pisze:
a mam pytanko do specow od plam
jak wywabic plame z krwi(ktora juz zaschla)???

Sylwia
, ja zawsze robię tak: płuczę to w zimnej wodzie i najpierw zapieram pod zimną wodą bez detergentu, potem najlepiej szarym mydłem (albo proszkiem) też pod zimną wodą, no a potem to już normalnie pod ciepłą, kiedy plamy już prawie nie ma. Krew zawsze idelanie się spierała - pamiętam to z okresu kiedy uzwalam podczas oresu podpasek, wtedy czesto zdarzało mi się pobrudzenie bielizny :( Na szczęscie przerzuciłam się na tampony :)

Suszi, najlepiej wyślij zapytanie do Admina, ma nick aniaslu.

catherinka nie nie o gatki chodzi ;) o koszule mojego brata ::) tylko ze ta ktew juz jest troche czasu na niej.............dupek wypral w cieplej wodzie
[plama wzarla sie w material i nie puszcza-swieza plama w zimnej wodzie bez problemu ale to..............juz ma po nowej koszuli

sylwia532 pisze:
catherinka nie nie o gatki chodzi ;) o koszule mojego brata  ::) tylko ze ta ktew juz jest troche czasu na niej.............dupek wypral w cieplej wodzie
[plama wzarla sie w material i nie puszcza-swieza plama w zimnej wodzie bez problemu ale to..............juz ma po nowej koszuli

Na necie znalałam taką radę na plamy z krwi:
- świeże plamy sprać w chłodnej wodzie z dodatkiem soli . Nie używać wody ciepłej. Plamy stare najpierw zeszczotkować , a następnie sprać w wodzie z dodatkiem amoniaku lub proszku enzymatycznego , ewentualnie w roztworze perhydrolu.

Tylko nie wiem, czy pomoże, bo piszą żeby nie używac ciepłej wody :(

dzieki ale to nie pomoglo-wzaelo sie w material
trudno ma nauczke-a koszula tania nie byla ::).................

reklama
Do góry