Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylwia , jak bylam u swojego gina i sie pytalam o tych zgrubieniach,bo tez je mam,to powiedzial ze to wlasnie od szwow wewnetrznych i ze one sie rozpuszczaja w ciagu 6 miesiecy nawet!!!!!!!!!Potwornosc!sylwia532 pisze:niestety tez mm takie zgrubienie i jak dotkne boli ,to juz tak zostanie??? ja nie chce
w srodku jeszcze szwy pieronskie-rozpuszczalne-to ile one beda sie rozpuszczac???
mezyk wyjezdza daleko 17 maja i nie bedziemy sie widzieli jakies 2 miesiace,nawet nie wiem czy zdaze mu ta przyjemnosc zrobic : tak sie boje
poza tym jestem wsiekla poszedl sobie z kumplem na piwo(zaznacze pic nie lubi),niby nie chcial isc ale poszedl(ja wychodze z zalozenia ze jak sie nie chce to sie po prostu nie idzie) mial wrocic za pol godzinki a minelo 2,5.moze sie i czepiam ale ja calymi dniami siedze sama tzn nie sama w 4 scianach i tez chcialabym wyjsc sobie-niekoniecznie na piwo............nie mam pretensji do synka absolutnie tylko do meza
My z nastepnym maluchem musimy poczekac do kupna wiekszego mieszkania lub domu- bo na razie mamy tylko 2 pokoje( jakies 65m2). Ale tak w przyblizeniu to za 4, 5 lat!benita_29 pisze:No to dziewczyny,skoro i tak i tak juz poznalysmy sie,tyle miesiecy spedzilysmy w swoim towarzystwie,to moze trzeba sie umowic kiedy znowu tworzymy nastepny watek,tym razem moze nie jako marcowki,tylko majowki,lipcowki i tak dalej... ;D .Planijecie nastepnego dzieciaczka?Bo mi narazie Majeczka wystarcza,ale moze za jakies dwa latka z Bartkiem rozpoczniemy prace nad braciszkiem dla Majki..