reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

dzieki catherinka :)
mi sie rana nie rozchodzi, ale bardzo boli szczególnie jak stoję :mad:
i mam takie nieprzyjemne zgrubienie w tym miejscu :mad:

reklama
niestety tez mm takie zgrubienie i jak dotkne boli :(,to juz tak zostanie??? ja nie chce
w srodku jeszcze szwy pieronskie-rozpuszczalne-to ile one beda sie rozpuszczac???
mezyk wyjezdza daleko 17 maja i nie bedziemy sie widzieli jakies 2 miesiace,nawet nie wiem czy zdaze mu ta przyjemnosc zrobic ::) tak sie boje

poza tym jestem wsiekla poszedl sobie z kumplem na piwo(zaznacze pic nie lubi),niby nie chcial isc ale poszedl(ja wychodze z zalozenia ze jak sie nie chce to sie po prostu nie idzie) mial wrocic za pol godzinki a minelo 2,5.moze sie i czepiam ale ja calymi dniami siedze sama tzn nie sama w 4 scianach i tez chcialabym wyjsc sobie-niekoniecznie na piwo............nie mam pretensji do synka absolutnie tylko do meza

Azik jeśli mogę prosić o poprawę Dorotka urodziła sie w kwietniu mimo iż miała być marcową dzidzią.
Z góry dziękuje.

sylwia532 pisze:
niestety tez mm takie zgrubienie i jak dotkne boli :(,to juz tak zostanie??? ja nie chce
w srodku jeszcze szwy pieronskie-rozpuszczalne-to ile one beda sie rozpuszczac???
mezyk wyjezdza daleko 17 maja i nie bedziemy sie widzieli jakies 2 miesiace,nawet nie wiem czy zdaze mu ta przyjemnosc zrobic  ::) tak sie boje

poza tym jestem wsiekla poszedl sobie z kumplem na piwo(zaznacze pic nie lubi),niby nie chcial isc ale poszedl(ja wychodze z zalozenia ze jak sie nie chce to sie po prostu nie idzie) mial wrocic za pol godzinki a minelo 2,5.moze sie i czepiam ale ja calymi dniami siedze sama tzn nie sama w 4 scianach i tez chcialabym wyjsc sobie-niekoniecznie na piwo............nie mam pretensji do synka absolutnie tylko do meza
Sylwia , jak bylam u swojego gina i sie pytalam o tych zgrubieniach,bo tez je mam,to powiedzial ze to wlasnie od szwow wewnetrznych i ze one sie rozpuszczaja w ciagu 6 miesiecy nawet!!!!!!!!!Potwornosc!

6 miesięcy???????????? No to ładnie... Ja mam takie dwie końcówki zaraz przy wejściu do pochwy... Kłują mnie i przez to boli - ale już zaczęłam kombinować jak je stamtąd usunuąć, sama sobie nie utnę, bo się boję, że się potnę... ;DAle chyba zadzwonię do tej znajomej położnej...

jo bez jaj!!!!
jakie pol roku cholera jasna szlag mnie trafia
catherinka ja probowalam se wyciagnac ale polozna mowila ze nie mozna ze one same wyjda jak sie zagoi tam wszystko
obled

a mezyk se wrocil po 3 nad ranem :mad: ogolnie zliczylam czas i wyszlo ze se byl na piwku 8 godzin
dzis odsypia ma zakaz zblizania sie do malego bo wali woda na odleglosc,jeszcze idzie na nocke a jutro chciny
no niezle wsciekla jestem
ale mu nie marudze bo zawsze cos tam krzyczalam ale to co mowilam docieralo jak grochem o sciane

reklama
benita_29 pisze:
No to dziewczyny,skoro i tak i tak juz poznalysmy sie,tyle miesiecy spedzilysmy w swoim towarzystwie,to moze trzeba sie umowic kiedy znowu tworzymy nastepny watek,tym razem moze nie jako marcowki,tylko majowki,lipcowki i tak dalej... ;D ;) .Planijecie nastepnego dzieciaczka?Bo mi narazie Majeczka wystarcza,ale moze za jakies dwa latka z Bartkiem rozpoczniemy prace nad braciszkiem dla Majki..
My z nastepnym maluchem musimy poczekac do kupna wiekszego mieszkania lub domu- bo na razie mamy tylko 2 pokoje( jakies 65m2). Ale tak w przyblizeniu to za 4, 5 lat!

Do góry