catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Dopisałam Was do listy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
catherinka pisze:Bacia - no w końcu!!! Trzymam kciuki i wracaj do nas szybko z informacjami!!!
Mi położna na wzdęcia zaleciła żebym piła 1-2 razy dziennie Plantex - zobaczymy, zaczynam od jutra!
W sumie jak ostatnio poleciła mi maść na to krocze to mi się poprawiło, więc teraz też jej wierzę, no a wiara czyni cuda - żeby tylko się udało, bo żal patrzeć jak się mały męczy...
koga pisze:catherinka pisze:Bacia - no w końcu!!! Trzymam kciuki i wracaj do nas szybko z informacjami!!!
Mi położna na wzdęcia zaleciła żebym piła 1-2 razy dziennie Plantex - zobaczymy, zaczynam od jutra!
W sumie jak ostatnio poleciła mi maść na to krocze to mi się poprawiło, więc teraz też jej wierzę, no a wiara czyni cuda - żeby tylko się udało, bo żal patrzeć jak się mały męczy...
a co to za maść? - bo ja tez jeszcze mocno cierpię
mokkate pisze:Zadałam sobie trud
i policzyłam nasze marcowe dzieci na liście.
Jest ich 63. :laugh:
Wszystkie piękne!!!!!