reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
macierzyński do końca roku szkolnego, potem wakacje a jeszcze potem do szkoły....ale jeszcze nie wiem, kto zajmie się Małą. ;)

ja sie niesamowicie ciesze ze juz mam koniec szkoły i moge całe dnie spedzać z malutką moja córcią
nie chce isc na ten staz chce być przy Emilii

catherinka pisze:
Bacia - no w końcu!!! Trzymam kciuki i wracaj do nas szybko z informacjami!!!  :D

Mi położna na wzdęcia zaleciła żebym piła 1-2 razy dziennie Plantex - zobaczymy, zaczynam od jutra!
W sumie jak ostatnio poleciła mi maść na to krocze to mi się poprawiło, więc teraz też jej wierzę, no a wiara czyni cuda - żeby tylko się udało, bo żal patrzeć jak się mały męczy...  :(

a co to za maść? - bo ja tez jeszcze mocno cierpię

koga pisze:
catherinka pisze:
Bacia - no w końcu!!! Trzymam kciuki i wracaj do nas szybko z informacjami!!! :D

Mi położna na wzdęcia zaleciła żebym piła 1-2 razy dziennie Plantex - zobaczymy, zaczynam od jutra!
W sumie jak ostatnio poleciła mi maść na to krocze to mi się poprawiło, więc teraz też jej wierzę, no a wiara czyni cuda - żeby tylko się udało, bo żal patrzeć jak się mały męczy... :(

a co to za maść? - bo ja tez jeszcze mocno cierpię

Koga, ta maść to Solcoseryl, tylko w żelu. W aptece bez recety, kosztowała chyba 13 zł. Mi w jedym miejscu się szew rozszedł i po dokładnie 5 dniach stosowania czułam, że jest lepiej, a teraz z dnia na dzień czuję, jak rana jest coraz gładsza - ładnie się zarasta. Tylko położna mówiła, żeby nie stosować jej więcej niż 10 dni. Aha: i najlepiej dwa razy dziennie. Ja do tego przez te pierwsze pieć dni raz dziennie robiłam sobie okład z Rywanolu - też na zalecenie tej położnej, żeby okażać ranę.

reklama
No to dziewczyny,skoro i tak i tak juz poznalysmy sie,tyle miesiecy spedzilysmy w swoim towarzystwie,to moze trzeba sie umowic kiedy znowu tworzymy nastepny watek,tym razem moze nie jako marcowki,tylko majowki,lipcowki i tak dalej... ;D ;) .Planijecie nastepnego dzieciaczka?Bo mi narazie Majeczka wystarcza,ale moze za jakies dwa latka z Bartkiem rozpoczniemy prace nad braciszkiem dla Majki..

Do góry