reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
mam pytanko do mam które są na urlopie macierzynskim
co bedzie z maleństwami jak skończy wam sie urlop bo za długo on chyba nie trwa ???

macierzyński mam do końca czerwca, potem wykorzystam jeszcze urlop wypoczynkowy i zostaję do końca roku na wychowawczym, a od stycznia wracam do pracy - no chyba że coś się zadzieje i będę musiała wrócić wcześniej. Poza tym od października wracam na studia. Maluchem będzie się opiekować teściowa, do której się w czerwcu przeprowadzamy (niestety... - choć to fajna babka)

ja koncze szkole i mezus namawia mnie na staż
z tym ze nie chce bo chce zajmowac sie Emilką
zastanawiam sie ja sobie z tym radza pracujące mamy
z powrotem do pracy

catherinka dwa razy na liście dzieci jest wpisana córka Aniam. I do tego w dwóch różnych terminach. Aniu, kiedy urodziłaś Olę? ;)

Hih, tez to zauwazylam :) ale nie mialam juz czasu sprostowywac :)

Ola, czyli Aleksandra urodzila sie 25 marca , czyli 3 dni przed terinem, ale w karcie napisali mi ze w 40 tygodniu. Wazyla 3460 g, a dlugosc miala 53 cm.

reklama
Do góry