catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No wreszcie i Fionka z nami! Super! Pozdrowionka dla Was :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fionka pisze:Witam Dziewczynki po baaardzo długiej nieobecności , juz widzę, że nie dam rady nadrobić zaległości,
myślałam że już nigdy nie wypuszczą nas ze szpitala, bo najpierw uziemnili mnie na patologii, a potem jak już Maciuś się urodził to dostał żółtaczki i trzymali nas jeszcze tydzień, ale wreszcie wypuścili i jestem przeogromnie szczęśliwa!!!!!
Gratuluję wszystkim mamusiom słodkich maluszków i pozdrawiam te spóźnione, jeszcze nierozdwojone (o ile takie jeszcze są) ;D
felqua pisze:Jeeeee...w koncu po 2 tygodniach uzerania sie i walki z TP S.A mam internet!!!!! Co za tempo!!! Ile rozdwojen przegapilam!!!! Ile stron do nadrobienia!!!
Zuzia24 pisze:koga ja tez tak mam szczegolnie wieczorem. martwie sie np. o noc jak bedzie szczegolnie z karmieniem bo wciaz mam za malo pokarmu aby malenstwo sie najadlo a o butelce juz si nasluchalam ale i tak robimy swoje bo przeciez nie bede katowac maluszka kiedy jest ciagle glodne