reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
fionka pisze:
Witam Dziewczynki po baaardzo długiej nieobecności  :), juz widzę, że nie dam rady nadrobić zaległości,
myślałam że już nigdy nie wypuszczą nas ze szpitala, bo najpierw uziemnili mnie na patologii, a potem jak już Maciuś się urodził to dostał żółtaczki i trzymali nas jeszcze tydzień, ale wreszcie wypuścili i jestem przeogromnie szczęśliwa!!!!!
Gratuluję wszystkim mamusiom słodkich maluszków i pozdrawiam te spóźnione, jeszcze nierozdwojone (o  ile takie jeszcze są) ;) ;D

oj sa ;) gratuluje synka :)

pytia: u mnie z tym rzucaniem to sprawa kolki. jak maly dostaje pokarm do brzuszka to gazy ktore tam sie nazbieraly jeszcze go wydymaja i boli go brzuszek. a dzieci z kolka potrzebuja ssac wiec nerwowo szuka piersi i za chwile znow go boli. ratuje sie czasem smoczkiem- gryzaczkiem.

Jeeeee...w koncu po 2 tygodniach uzerania sie i walki z TP S.A mam internet!!!!! Co za tempo!!! Ile rozdwojen przegapilam!!!! Ile stron do nadrobienia!!!

Mamo boo
Oskarek jest naprawde śliczny
mnie tez okropnie bolaly piersi i brodawki tyle mialam dobrze ze mala najdala sie i spala po 4 - 3 godziny
teraz tez spi ale tak jak ty muse ja dokarmiac nanem bo przez szkole nie moge zadbac o prawidlowe regularne odciaganie mleka i piersi za malo go produkuja dla mojego glodomorka
3maj sie cieplutko dasz rade jak wszystki mamusie z dnia na dzień jest coraz piękniej i lepiej
pozdrwaiamy

Witam!
widzę, że problemy z maluszkami mamy podobne :)

a ja trochę z innej beczki - jak tam u Was baby blues - bo mnie taki smętek czasami najdzie, że plakac mi się chce, szczególnie wieczorami, jak jestem zmęczona - martwie się wtedy jak ja sobie poradze ... :(

koga ja tez tak mam szczegolnie wieczorem. martwie sie np. o noc jak bedzie szczegolnie z karmieniem bo wciaz mam za malo pokarmu aby malenstwo sie najadlo a o butelce juz si nasluchalam :( :( :( ale i tak robimy swoje bo przeciez nie bede katowac maluszka kiedy jest ciagle glodne :(

reklama
Zuzia24 pisze:
koga ja tez tak mam szczegolnie wieczorem. martwie sie np. o noc jak bedzie szczegolnie z karmieniem bo wciaz mam za malo pokarmu aby malenstwo sie najadlo a o butelce juz si nasluchalam  :( :( :( ale i tak robimy swoje bo przeciez nie bede katowac maluszka kiedy jest ciagle glodne  :(

Zuza , nie martw sie ja tez dokramiam butla bo mojego mleka nie starcza. Tak jak Ty nie mam sumienia glodzic dziecka kiedy placze z glodu dla samej idei karmienia tylko piersia.

Do góry