Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kasiula matula pisze:dziewczyny gdzies po internecie krążyła taka opowieść o aniołku ktory mial zejsc na ziemie do swojej mamy ktora bedzie jego aniolem strozem wiecie o co mi chodzi???
macie toą opowiastke
magdalenaB pisze:ja tez sie ucze wszystkiego. przez pierwszy tydzien byl ze mna pawel bylo super tak wszyscy razem, teraz tez mam pomoc mamy ale tesknie za mezulkiem- przyzwyczailam sie do niego. i z tego powodu mi smutno.
teraz chyba mam problem z pokarmem bo maly ciagle by ssal, a jak juz jest przy cycu to strasznie sie wije i wyrzuca sutek (?) dlaczego?? to kolka tak mu przeszkadza. do tego od 10 rano do okolo 14 nastej nie zrobil kupki, ja zwariuje tak sie martwie.