reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja cos czuje ze bede ta ostatnia do rozdwojenia...penwie watek juz zostanei przeniesiony jako dzieci urodzone w marcu 2006 a ja dalej bede w ciazy chodzic...buuuu :( ale to meczace

reklama
bacia, wierz mi ze moja tez :) u mnie zupelnie brak oznak...no moze z wyjatkiem nisko osadzonego brzuszka ;) poza tym, nic...gdyby nie brzuch to moglabym myslec ze w ciazy nie jestem...

Ara, Bacia - ja przenosiłam 12 dni !!!

I do nocy przed dniem porodu nie miałam ŻADNYCH objawów.
We wtorek około 17 miałam pierwszy skurcz (wtedy jeszcze nie wiedziałam co to za ból ;D), ale regularne stały się dopiero koło 22, trwały do 2, a potem znowu dopiero od 6 rano, no i o 13:35 urodziłam :-)

Także trzymajcie się, mimo, że jest to trudne - może się zacząć w każdej chwili!!! :-)

catherinka :) fajnie ze znow z nami jestes :D

ja mam cichutka nadzieje ze az 12 dni to nie przenosze, moja mam przyjezdza do nas w srode pomoc przy dziecku i mam nadzieje ze male sie do srody urodzi... ::)

reklama
Moja maleńka urodziła sie 30 marca o godz. 12 w południe. Nazywa sie Różyczka, miała 56cm i ważyła 3860g.

Pozdrawiam wszystkie świezo upieczone mamusie!!

Do góry