reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ja cos czuje ze bede ta ostatnia do rozdwojenia...penwie watek juz zostanei przeniesiony jako dzieci urodzone w marcu 2006 a ja dalej bede w ciazy chodzic...buuuu :( ale to meczace

reklama
bacia, wierz mi ze moja tez :) u mnie zupelnie brak oznak...no moze z wyjatkiem nisko osadzonego brzuszka ;) poza tym, nic...gdyby nie brzuch to moglabym myslec ze w ciazy nie jestem...

Ara, Bacia - ja przenosiłam 12 dni !!!

I do nocy przed dniem porodu nie miałam ŻADNYCH objawów.
We wtorek około 17 miałam pierwszy skurcz (wtedy jeszcze nie wiedziałam co to za ból ;D), ale regularne stały się dopiero koło 22, trwały do 2, a potem znowu dopiero od 6 rano, no i o 13:35 urodziłam :-)

Także trzymajcie się, mimo, że jest to trudne - może się zacząć w każdej chwili!!! :-)

catherinka :) fajnie ze znow z nami jestes :D

ja mam cichutka nadzieje ze az 12 dni to nie przenosze, moja mam przyjezdza do nas w srode pomoc przy dziecku i mam nadzieje ze male sie do srody urodzi... ::)

reklama
Moja maleńka urodziła sie 30 marca o godz. 12 w południe. Nazywa sie Różyczka, miała 56cm i ważyła 3860g.

Pozdrawiam wszystkie świezo upieczone mamusie!!

Do góry