reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja urodziłam 20 marca o godzinie 1:30 rano córeczke Oliwie :)
Dwa dni przed terminem,wazyła 3200 i mierzyła 54 cm :)
Nie wiem czy w dobrym wątku wpidałąm jak co to prosze poprawić ;)

reklama
mymusielismy sie troszke pokisic w domku bo byl snieg jak wyszlismy ze szpitala
wy macie juz super pogode
no moze pozostawia jeszcze odrobine do zyczenia ale juz niewiele :)

Catharinko czy mozesz poprawic troche dane urodzeniowe mojej corki??

Maja urodzila sie 14 marca ( 5 dni przed terminem) o 16:30 wazyla 3750 mierzyla 57 cm

witam wszystkich :)
Wrocilismy wreszcie do domku! Nie bardzo mam sily i czas na nadrobienie zaleglosci w czytaniu (achh, te nieprzespane noce ;) ), ale moze jakos mi sie w koncu uda nadgonic.

W skrocie napisze co u mnie: w zeszla sobote urodzila sie moja coreczka Ola (10 punktow Apgar :) ), niestety nie udalo sie naturalnie, poniewaz szyjka nie chciala mi sie rozewrzec i skonczylo sie wszystko cieciem cesarskim. (maz byl przy wszystkim, najpierw bardzo pomagal mi przy skurczach, a potem ogladal jak Olusia wychodzi na swiat, ja tego nie pamietam bo bylam chyba nieprzytomna). Jednak cesarka to cos okropnego- najgorsze bylo wstanie na drugi dzien. Alez ten brzuch bolal!!!, potem przez kilka dni chodzilam jak stara babulenka pochylona do przodu - zeby oszczedzac brzuch nadwyrezalam plecy i w koncu bolalo mnie wszystko.

Na szczescie po chwilowym problemie z karmieniem z powodu nawalu, teraz jest ok :)

Figury jeszcze nie odzyskalam, bo mam jeszcze maly brzuszek, ale za to tylko 3 kg wiecej niz przed ciaza :) - ale w sumie to akurat najmniej mnie interesuje bo
Olenka to moj najwiekszy skarb ! :)

WITAJCIE ;D

Mam do sprzedania Sab Simplex. Jest to niezawodny lek na kolkę. Sprowadzałam go z Czech. Buteleczka starcza na tydzień. Cena 20 zł za buteleczkę (+koszt przesyłki). Jeśli jesteście zainteresowane piszcie na maila natalia.panko@wp.pl.

Pozdrowionka, Natalia-grudniówka :)

reklama
aniam, fajnei ze jestes z nami :)

jak patrze na liste, powiekszajaca sie liste ;), marcowych mamus to cos czuje, ze nie liczac tych dziewczyn ktore juz do nas nie zagladaja, bede ostatnia mamusia ktora urodzi no i juz nie w marcu. :( oby przed swietami mi sie udalo ;)

Do góry