reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ja urodziłam 20 marca o godzinie 1:30 rano córeczke Oliwie :)
Dwa dni przed terminem,wazyła 3200 i mierzyła 54 cm :)
Nie wiem czy w dobrym wątku wpidałąm jak co to prosze poprawić ;)

reklama
mymusielismy sie troszke pokisic w domku bo byl snieg jak wyszlismy ze szpitala
wy macie juz super pogode
no moze pozostawia jeszcze odrobine do zyczenia ale juz niewiele :)

Catharinko czy mozesz poprawic troche dane urodzeniowe mojej corki??

Maja urodzila sie 14 marca ( 5 dni przed terminem) o 16:30 wazyla 3750 mierzyla 57 cm

witam wszystkich :)
Wrocilismy wreszcie do domku! Nie bardzo mam sily i czas na nadrobienie zaleglosci w czytaniu (achh, te nieprzespane noce ;) ), ale moze jakos mi sie w koncu uda nadgonic.

W skrocie napisze co u mnie: w zeszla sobote urodzila sie moja coreczka Ola (10 punktow Apgar :) ), niestety nie udalo sie naturalnie, poniewaz szyjka nie chciala mi sie rozewrzec i skonczylo sie wszystko cieciem cesarskim. (maz byl przy wszystkim, najpierw bardzo pomagal mi przy skurczach, a potem ogladal jak Olusia wychodzi na swiat, ja tego nie pamietam bo bylam chyba nieprzytomna). Jednak cesarka to cos okropnego- najgorsze bylo wstanie na drugi dzien. Alez ten brzuch bolal!!!, potem przez kilka dni chodzilam jak stara babulenka pochylona do przodu - zeby oszczedzac brzuch nadwyrezalam plecy i w koncu bolalo mnie wszystko.

Na szczescie po chwilowym problemie z karmieniem z powodu nawalu, teraz jest ok :)

Figury jeszcze nie odzyskalam, bo mam jeszcze maly brzuszek, ale za to tylko 3 kg wiecej niz przed ciaza :) - ale w sumie to akurat najmniej mnie interesuje bo
Olenka to moj najwiekszy skarb ! :)

WITAJCIE ;D

Mam do sprzedania Sab Simplex. Jest to niezawodny lek na kolkę. Sprowadzałam go z Czech. Buteleczka starcza na tydzień. Cena 20 zł za buteleczkę (+koszt przesyłki). Jeśli jesteście zainteresowane piszcie na maila natalia.panko@wp.pl.

Pozdrowionka, Natalia-grudniówka :)

reklama
aniam, fajnei ze jestes z nami :)

jak patrze na liste, powiekszajaca sie liste ;), marcowych mamus to cos czuje, ze nie liczac tych dziewczyn ktore juz do nas nie zagladaja, bede ostatnia mamusia ktora urodzi no i juz nie w marcu. :( oby przed swietami mi sie udalo ;)

Do góry