reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kasianka pisze:
Może dlatego że tak paskudnie dzisiaj w Krakowie Catherinka ;) Mi też się nie chce z domu wychodzić, a co dopiero dziecku z ciepłego brzuszka..ale też już bym chciała żeby coś ruszyło. trzymam kciuki i mam cichą nadzieję że ja też już  niedługo..już nawet nie odbieram telefonów i poczty bo mam dość tych pytań jak to możliwe że jeszcze ciągle jestem w ciąży...

a u nas dzisiaj wiosna - Kinga wiedziała na co czeka (znaczy się Karolinka Kingi) ;D ;D

reklama
w Poznaniu też super wiosna i baaardzo ciepło 8) !!! dlatego z utęsknieniem zaczynam czekać na małego - teraz jest już po co wychodzić ;)!

przeszłam chyba z 10 km po mieście a potem grabiłam trawnik - objawów porodowych brak ;D
mam jeszcze w zanadrzu: mycie 2 okien, sprzątanie, ścieranie papierem szafki i jej malowanie przed garażem, grabienie po skopaniu i sianie trawy - potem asortyment środków wywoływania porodu mi się kończy .... ::) (seksik w ogóle nie działa na mnie proporodowo ;))

ja rowniez prosze o dopisanie mojego Patryka do listy................termin porodu przypadal na 5 marca.....a urodzil sie 14 marca o 10.03..wazyl 3450 ..dlugosc 55 cm

Zrobione :-)
I jak na razie robię sobie przerwę, na 8 idę do szpitala, ale może ominie mnie oddział patologii... od 2:00 mam skurcze ;D ;D ;D

reklama
a moja córeczka ma na imię Jagoda Aleksandra.....chcieliśmy Rebekę,ale jak ją zobaczyłam wiedziałam,że to imię do niej nie pasuje...

Do góry