reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kasianka pisze:
Może dlatego że tak paskudnie dzisiaj w Krakowie Catherinka ;) Mi też się nie chce z domu wychodzić, a co dopiero dziecku z ciepłego brzuszka..ale też już bym chciała żeby coś ruszyło. trzymam kciuki i mam cichą nadzieję że ja też już  niedługo..już nawet nie odbieram telefonów i poczty bo mam dość tych pytań jak to możliwe że jeszcze ciągle jestem w ciąży...

a u nas dzisiaj wiosna - Kinga wiedziała na co czeka (znaczy się Karolinka Kingi) ;D ;D

reklama
w Poznaniu też super wiosna i baaardzo ciepło 8) !!! dlatego z utęsknieniem zaczynam czekać na małego - teraz jest już po co wychodzić ;)!

przeszłam chyba z 10 km po mieście a potem grabiłam trawnik - objawów porodowych brak ;D
mam jeszcze w zanadrzu: mycie 2 okien, sprzątanie, ścieranie papierem szafki i jej malowanie przed garażem, grabienie po skopaniu i sianie trawy - potem asortyment środków wywoływania porodu mi się kończy .... ::) (seksik w ogóle nie działa na mnie proporodowo ;))

ja rowniez prosze o dopisanie mojego Patryka do listy................termin porodu przypadal na 5 marca.....a urodzil sie 14 marca o 10.03..wazyl 3450 ..dlugosc 55 cm

Zrobione :-)
I jak na razie robię sobie przerwę, na 8 idę do szpitala, ale może ominie mnie oddział patologii... od 2:00 mam skurcze ;D ;D ;D

reklama
a moja córeczka ma na imię Jagoda Aleksandra.....chcieliśmy Rebekę,ale jak ją zobaczyłam wiedziałam,że to imię do niej nie pasuje...

Do góry